嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

淫賤 CD 徵 Daddy 求包養

你老闆有冇九兩菜呀?咁可愛都炒  T! K( v5 b  J" U+ a
' `' U/ j! h/ k0 @6 C( C& B

希望妳好快搵到注好人家

引用:
原帖由 danc 於 2017-7-12 12:27 發表   
- M2 ]6 t& N  j" I: q, s+ A公司老闆竟然唔升你做秘書,仲要炒
% {9 T, o1 e8 L" A& c/ C( x, r, k真係無陰公呀
, V7 S! H6 y- z; [8 A' T0 B1 C- d* z7 Y& A5 d  d, M) H
引用:
原帖由 skyhose 於 2017-7-12 06:55 發表   
% B, ?9 \6 e2 N2 ohow much for short time??
, K& R8 E& I4 {, D8 F唔係每次計 % b+ E0 M- S# p. z# c/ @
- g9 s* K, @0 u0 n- a
引用:
原帖由 Highheels70 於 2017-7-12 16:35 發表   6 v  s. ^$ ?8 g' n8 _
中女,大波,脚嗅,長腿,wow, 全部都重口味!正到飞起。食散餐最好
* S: H! ]& `+ D: C* C/ p
日日侷住對黑絲腳唔臭就奇 , 晚晚返到屋企除左鞋臭到隔離街都聞到 8 _" I  e! }; J  @/ ~* U* M
/ Q+ |) O1 _6 c$ [
引用:
原帖由 小薑 於 2017-7-12 23:04 發表   $ Z5 p% A) N5 W: `: T0 ~$ Q( B
36歲?!?!點睇都只係18歲咋喎
+ {+ ^! k+ t) A: G( \+ |& a
真係 ? 唔好氹我開心好喎 6 ~: x  M! G' ?4 k
/ b! P1 o9 S7 ~
引用:
原帖由 車厘貓 於 2017-7-14 17:22 發表   
& z% M& Y) o) W希望妳好快搵到注好人家
# M- ^& ]' ^# J+ s2 o2 R$ S* r8 S都唔知仲有無人肯助養中女

引用:
原帖由 ray-kira 於 2017-7-13 11:40 發表   / p0 ~, C- k# t* s
男朋友呢
9 ^9 L4 G& J' @, Z4 K
引用:
原帖由 karen0129lai 於 2017-7-13 08:00 發表   
3 V( e8 x6 L" T$ D, k你男朋友呢?
( m( W' Y) d2 Q# J7 W$ C# z, x7 E, K, a' z: @  m2 B' E/ W
佢稔住我找到個有錢 Daddy 助養 , 佢就可以食軟飯

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

178 睇唔出

真漂亮
5 K( S3 Q( T" n% x  v4 }# E1 |  I一個美麗的氣質美女

36?me too~~~~3 I3 O. W. ~5 N1 |4 }
搵到鐘意熟女CD

可以俾個wechat 來嗎?

Add me pls Wechat yourpowerjoe

正wo...睇到我都硬了

Cb

好性感的..姐妹.

著得幾靚ar, 好性感

一個月幾$?

引用:
原帖由 kim2088 於 2017-8-28 14:38 發表   # ]$ w9 P6 f, q+ G5 z5 z& E, l
一個月幾$?
& f: M3 U5 u  f9 a
起碼都 15K 啦
/ X5 y- K& ]8 g" o/ ^% `% k7 B雖然住劏房,但依家租貴呀,都要幾千
5 E, X: w9 V- A2 D( |/ h6 B我又大食喎起碼一日都食五餐
  ]; _7 v5 q: s( F/ _( M# Y1 r平時又要買下靚衫扮下靚, 15K 差唔多架喇
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 小山丘 於 2017-8-2 16:19 發表   ! O4 [$ g5 r7 ?4 d- h, N
36?me too~~~~
6 J. r8 T7 J5 T4 G8 a/ S搵到鐘意熟女CD
6 m2 U/ F, z( K1 e/ B. b- N, ~" a
中女萬歲
7 r- e( t. s6 w. e! r/ z& x
; n) y" [0 w8 w( w0 `, f
引用:
原帖由 stocking1012 於 2017-7-20 23:06 發表   
4 H" b1 ?9 n* m- J: H% g5 A178 睇唔出
- d9 u# Z# J7 n/ t) x
唔鍾意自己太高, 著埋超高跟差唔多190
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

講d咁

36? 似26 多啲

影係自拍
喜歡死庫水和cosplay @ᴀᴋᴏᴄᴢᴄ

Kiman78 wechat