嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

淫賤 CD 徵 Daddy 求包養

你老闆有冇九兩菜呀?咁可愛都炒
- q; Z3 M0 m$ x& k4 J4 r+ Y. n- q+ Y- v$ P( t& [+ H

希望妳好快搵到注好人家

引用:
原帖由 danc 於 2017-7-12 12:27 發表   4 C8 ^' X* O# b) m
公司老闆竟然唔升你做秘書,仲要炒
8 x! |& \" u# s. _: A1 q- ~真係無陰公呀
' D: b) z! E1 T. ]0 Q1 l8 r8 f: c0 r6 z2 J" `+ r
引用:
原帖由 skyhose 於 2017-7-12 06:55 發表   ! k" a& @; A& u* `
how much for short time??
' E7 f& r) p3 B0 o# V6 M唔係每次計 7 H7 B/ Y' m' i$ B; K+ C, D

5 p# g+ }3 m4 C$ H
引用:
原帖由 Highheels70 於 2017-7-12 16:35 發表   ; @1 u4 y" q* u( v7 q* \4 L7 t9 F
中女,大波,脚嗅,長腿,wow, 全部都重口味!正到飞起。食散餐最好
/ F5 d" ]% T" G6 ^2 y日日侷住對黑絲腳唔臭就奇 , 晚晚返到屋企除左鞋臭到隔離街都聞到 ) A- d4 ~. f1 d
, D/ Q0 x5 ~, ?! l, D
引用:
原帖由 小薑 於 2017-7-12 23:04 發表   
. {. {; g, @2 I: e36歲?!?!點睇都只係18歲咋喎
- F2 {) l/ q7 v6 @2 D) l+ J, Z真係 ? 唔好氹我開心好喎
) E8 t3 J' q1 K# ^. Z8 d; F# b/ J
引用:
原帖由 車厘貓 於 2017-7-14 17:22 發表   " `# J' ]9 q7 m8 @; V
希望妳好快搵到注好人家
8 l" z3 }5 B$ f; Y+ s/ M
都唔知仲有無人肯助養中女

引用:
原帖由 ray-kira 於 2017-7-13 11:40 發表   
$ a- p# e3 c7 |/ s  D$ X8 W6 o男朋友呢
# D( }1 E' ~  m) c! G4 d
引用:
原帖由 karen0129lai 於 2017-7-13 08:00 發表   % k, V: J4 i+ a- G0 I+ X8 B/ G
你男朋友呢?
1 T- P1 }2 f* A& \3 p8 p% Q" `

1 A4 U6 f7 ~. e$ A6 r6 i& k佢稔住我找到個有錢 Daddy 助養 , 佢就可以食軟飯

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

178 睇唔出

真漂亮
4 V  x" c  q3 M1 R/ U+ [一個美麗的氣質美女

36?me too~~~~
7 m1 E# O* C; _6 n, b( H搵到鐘意熟女CD

可以俾個wechat 來嗎?

Add me pls Wechat yourpowerjoe

正wo...睇到我都硬了

Cb

好性感的..姐妹.

著得幾靚ar, 好性感

一個月幾$?

引用:
原帖由 kim2088 於 2017-8-28 14:38 發表   
& ^1 R! |9 ~" m# M& Q' Y: i3 R7 Y一個月幾$?
1 `4 Q& C, U7 J: e6 z% u5 m0 @8 h起碼都 15K 啦# l7 s6 Q4 N  g" l+ V) {2 J: `
雖然住劏房,但依家租貴呀,都要幾千
, e$ d' U" O) l! a; [* J我又大食喎起碼一日都食五餐 : V8 ^, T7 w" _! p/ R- R
平時又要買下靚衫扮下靚, 15K 差唔多架喇
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 小山丘 於 2017-8-2 16:19 發表   & \; \2 ~. L! g1 u* ]  W, k
36?me too~~~~
/ D1 V% G9 c! k- g# H搵到鐘意熟女CD
% n. r" l( E% K: v( m4 P1 S中女萬歲
' r% q5 }4 ?4 n$ s2 v- a" e5 T; F1 p) i- e( p. r. P& i
引用:
原帖由 stocking1012 於 2017-7-20 23:06 發表   
# y- A& e8 {/ W/ j& T4 z' w8 q4 A) @178 睇唔出
+ M* I9 z8 `# g' I4 z4 o( g唔鍾意自己太高, 著埋超高跟差唔多190
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

講d咁

36? 似26 多啲

影係自拍
喜歡死庫水和cosplay @ᴀᴋᴏᴄᴢᴄ

Kiman78 wechat