嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

淫賤 CD 徵 Daddy 求包養

你老闆有冇九兩菜呀?咁可愛都炒
# g* d" q# s. o& b6 I* x/ Q; Y4 P( a7 a: |9 ^! P

希望妳好快搵到注好人家

引用:
原帖由 danc 於 2017-7-12 12:27 發表   
$ U% x  `/ \6 J: c2 g3 q( X公司老闆竟然唔升你做秘書,仲要炒
5 ~% {# I0 s8 L9 C
真係無陰公呀 6 T3 H$ F5 Z- T1 d
$ O3 k7 v; n0 N
引用:
原帖由 skyhose 於 2017-7-12 06:55 發表   % |* t) p0 s2 ~4 K( e2 F( A
how much for short time??
& o# |+ U! g8 E) }/ q# g唔係每次計
6 Z1 n& x$ y+ i3 a5 G% Q) w; F; R3 _- D% J7 X. l+ A
引用:
原帖由 Highheels70 於 2017-7-12 16:35 發表   6 G5 w# e7 F3 j6 n' \
中女,大波,脚嗅,長腿,wow, 全部都重口味!正到飞起。食散餐最好
: B( P0 I/ E  N7 b, u' {& U
日日侷住對黑絲腳唔臭就奇 , 晚晚返到屋企除左鞋臭到隔離街都聞到   g' y8 u# Z" T( r9 U  N( }4 S

4 [) o; U0 m" T2 k! `/ m: n6 T
引用:
原帖由 小薑 於 2017-7-12 23:04 發表   - l3 I6 H) F& R0 u# E& `6 R1 _* @- n
36歲?!?!點睇都只係18歲咋喎
: A- k* H3 q8 T4 `
真係 ? 唔好氹我開心好喎 ) P) z8 f8 R5 k  L

3 N, J5 f2 U3 G! j$ Z: h
引用:
原帖由 車厘貓 於 2017-7-14 17:22 發表   
; K% F$ R. {- z1 {' W希望妳好快搵到注好人家
/ L3 K9 j( _- E! V- `
都唔知仲有無人肯助養中女

引用:
原帖由 ray-kira 於 2017-7-13 11:40 發表   
: K7 B- v9 Y( B男朋友呢
4 n  z1 }9 x4 W
引用:
原帖由 karen0129lai 於 2017-7-13 08:00 發表   
7 T7 \& `- J( u1 A2 v) o+ z你男朋友呢?
- O! M# L- o( x/ k  }  D. y
- [# s& o  v8 t
佢稔住我找到個有錢 Daddy 助養 , 佢就可以食軟飯

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

178 睇唔出

真漂亮) ~2 D5 E8 C. o8 F7 q
一個美麗的氣質美女

36?me too~~~~
7 X* f+ t) N4 T  [) a, x: ?- R& d搵到鐘意熟女CD

可以俾個wechat 來嗎?

Add me pls Wechat yourpowerjoe

正wo...睇到我都硬了

Cb

好性感的..姐妹.

著得幾靚ar, 好性感

一個月幾$?

引用:
原帖由 kim2088 於 2017-8-28 14:38 發表   
) a; o5 F( L) d3 q一個月幾$?
1 m2 V" G1 C2 L( i; P1 h/ K起碼都 15K 啦- J! w: m: m4 h; H
雖然住劏房,但依家租貴呀,都要幾千
# B* S4 u9 v  E9 p3 S我又大食喎起碼一日都食五餐
  u8 [7 K# y% F6 n平時又要買下靚衫扮下靚, 15K 差唔多架喇
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 小山丘 於 2017-8-2 16:19 發表   9 ~1 U& S" T. Q' f5 y4 x5 G
36?me too~~~~( C+ U0 c" b( U$ p
搵到鐘意熟女CD
' X* P$ ~; m+ G' Z6 z
中女萬歲 : R* C9 w, ?( T

" x1 c8 B3 C* ]! V, \% f
引用:
原帖由 stocking1012 於 2017-7-20 23:06 發表   
, R8 M% w+ `7 z1 {% \1 f$ g178 睇唔出
+ P3 B/ n: I9 Q3 ?2 F8 p2 g唔鍾意自己太高, 著埋超高跟差唔多190
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

講d咁

36? 似26 多啲

影係自拍
喜歡死庫水和cosplay @ᴀᴋᴏᴄᴢᴄ

Kiman78 wechat