嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

淫賤 CD 徵 Daddy 求包養

你老闆有冇九兩菜呀?咁可愛都炒
* w9 ]9 U2 B6 A6 K" _
- [) `& J- k  z* {/ D( A( h6 p! T[ 本帖最後由 kittyiloveyou 於 2017-7-15 09:52 編輯 ]

希望妳好快搵到注好人家

引用:
原帖由 danc 於 2017-7-12 12:27 發表   
: {  U9 B0 ^6 u' M# ~) m公司老闆竟然唔升你做秘書,仲要炒
) W4 Q! w& ]( j- }9 `
真係無陰公呀
$ y+ b# G! e$ g$ X! t4 H: @; f0 b  r) _& v$ {' X% f. x
引用:
原帖由 skyhose 於 2017-7-12 06:55 發表   ) c# p& ~: v+ R" M
how much for short time??
! T" D- U* I" \( h* |4 K唔係每次計
- y+ ^) B+ ?+ j2 N' H' e0 A8 b9 |
+ F2 u& e0 k# K  I0 j
引用:
原帖由 Highheels70 於 2017-7-12 16:35 發表   
7 e) v8 y) D4 M% [中女,大波,脚嗅,長腿,wow, 全部都重口味!正到飞起。食散餐最好
" o  p0 d% W- ]8 T' p% i- t日日侷住對黑絲腳唔臭就奇 , 晚晚返到屋企除左鞋臭到隔離街都聞到
% F/ m  X* ?9 P# A/ V
: K/ B5 f# j  `' D- Z3 L% s% D
引用:
原帖由 小薑 於 2017-7-12 23:04 發表   % D' Y* K# ?# U! w9 a
36歲?!?!點睇都只係18歲咋喎
9 ?7 D7 I+ N# g$ J) p
真係 ? 唔好氹我開心好喎
; D8 }. l% e% B9 D9 \) h* f9 w% H; B; h! i2 M
引用:
原帖由 車厘貓 於 2017-7-14 17:22 發表   / H! A: G2 Z: }
希望妳好快搵到注好人家
* k2 `8 R5 r+ H) ~
都唔知仲有無人肯助養中女

引用:
原帖由 ray-kira 於 2017-7-13 11:40 發表   5 H: E& C1 g( f& }. {
男朋友呢
9 X8 Z9 ^/ s7 i# @' O8 N
引用:
原帖由 karen0129lai 於 2017-7-13 08:00 發表   1 |+ w; V+ y( l& K8 ?5 J
你男朋友呢?
# U5 L9 s% Z! D" K. E( N2 v

# o" Y8 C) [& t' S佢稔住我找到個有錢 Daddy 助養 , 佢就可以食軟飯

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

178 睇唔出

真漂亮6 {/ a6 l4 t. p, A# d6 u
一個美麗的氣質美女

36?me too~~~~/ c2 r, W; E9 T* {3 D! C
搵到鐘意熟女CD

可以俾個wechat 來嗎?

Add me pls Wechat yourpowerjoe

正wo...睇到我都硬了

Cb

好性感的..姐妹.

著得幾靚ar, 好性感

一個月幾$?

引用:
原帖由 kim2088 於 2017-8-28 14:38 發表     _  w& E+ R. F9 i7 G6 r- i1 X9 b6 a
一個月幾$?
  b" H: B5 k8 x2 q5 J) _7 C
起碼都 15K 啦  F% L% ~/ \' K* ^+ g
雖然住劏房,但依家租貴呀,都要幾千6 B% I& d, C( ]( D/ i3 s
我又大食喎起碼一日都食五餐
- W( B, p3 E% ^! Q* O- A. r+ @平時又要買下靚衫扮下靚, 15K 差唔多架喇
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 小山丘 於 2017-8-2 16:19 發表   
& f: }# \; i) r2 O, \) L- b$ S36?me too~~~~. [3 E+ }3 R$ \9 o1 t0 A
搵到鐘意熟女CD
7 H* ]7 B, P! K! |& F, E  [6 |中女萬歲 " I8 _+ I/ {; |7 w1 ?3 W- g. C
, i1 x' C/ u7 K; P- R
引用:
原帖由 stocking1012 於 2017-7-20 23:06 發表   / b9 P6 v/ I4 f+ X
178 睇唔出
+ H3 b' v- L* X' _8 x. c5 f! j" ?/ ]: Y唔鍾意自己太高, 著埋超高跟差唔多190
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

講d咁

36? 似26 多啲

影係自拍
喜歡死庫水和cosplay @ᴀᴋᴏᴄᴢᴄ

Kiman78 wechat