嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

????? ?????

????? ?????

????? ?????
. t# B" w: Q. R6 ~" `' {/ t  Y1 t2 E; q
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇圖呀??

回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心.
% B: w# U! _# }4 r+ l4 E如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過

回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

樂爾雅果隻靚D

出汗會唔會唔舒服?

回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解: b( |6 o& R4 m: P
* M5 c# V6 A7 |/ C! ^% p
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面- p) w* N: I# h1 H1 Y+ J

, b4 B  C- _7 B9 t  N' I( J( i回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係: p% D) {4 n8 W

g2 ]  v" ?- f+ R9 ^, b回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇
4 e3 d9 }9 g, w4 f! X* u5 Z8 u
7 \6 l' K0 a) g3 n9 [! N6 i2 x& V回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題: w: E, x) i: }7 a  [6 \$ P

" ~) j6 V0 H/ }" j9 A# n5 F[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:13 編輯 ]

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享! x+ I8 T, Y9 O. ]5 V/ L( K
- s; O- N6 G+ x9 S& J  I/ R# ]2 ^
補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿3 Y3 S9 ]+ g6 V$ H7 F$ t

/ r" e4 A- J  ^0 D[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:26 編輯 ]

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表   
, K) Z! C- C7 Y1 b" {. Z樂爾雅果隻靚D
! _$ q  _: K! R( Y( D
: @5 t; N1 U* D5 O2 ?* [# J7 s, z1 `9 r8 I樂而雅好似未見過有得買......

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   
$ n6 G* R4 t, O4 B5 h, s
2 m0 m! u( X. a; A% E
. d0 x6 n" [& |! R' n3 S+ }& \- U樂而雅好似未見過有得買......
0 v* Q- Q4 w% Q* P$ }
- o- h5 i2 L( \+ V8 K5 q
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   
& p" z$ ]3 e- X9 w8 x& m9 s# H" r# {% _

$ c: B: X+ b7 }, o" y7 m淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
/ f* s( Z2 L  d$ b; k& a- [
& z* b# V; s* ~  p7 x% T想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   " h8 s  i$ s; ^. W* o" P
回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解* E, J& m  \. `* I' u

7 C& N' ]  y% D6 d9 b回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
2 I1 V! ~4 v" n3 _2 x- e0 y: N
9 }% ~, C: u1 M. D2 V9 W! Y0 B回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
$ v7 h0 Z" l1 ~  n3 B& L; s  w+ [; U# r1 U- i" h
前後調轉著就啱位

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   
) r4 ^. ?8 F. F0 J# O7 e2 j( J: C, a2 Y2 @* ?6 r6 p& z
1 n2 i1 b  `* E9 ~7 m8 A9 P  C0 g
前後調轉著就啱位
- x/ s% r6 P, `1 X4 B0 q8 Q& c  y) ^哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? 1 p: k2 |7 G" K) l$ A) Y
3 N. O. D& X$ R
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表   
: g# ]: @( U% ~( F, C
/ i9 D7 M; `1 Q4 z哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? ) q; l) L  Q* t& e& x' x

7 s3 V5 g' f% G- B/ `* v/ ~3 ]- IBtw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
; W  T7 ?. t+ `6 Y: l
; l. M9 b3 F5 ], H+ y: E/ [當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   : {8 d  f* k3 h! X1 S3 \- s' v- m& O

6 P9 B9 T* v3 P6 V' r: M4 N
3 x, l( p! {- w) e/ t9 R- H想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
# u8 C0 N7 u0 H) V
" l( w. L0 V/ }' l  u* b" |: u5 }$ S: i
剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了

厡來有呢種產品, 遲下買來試試