嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

????? ?????

????? ?????

????? ?????! G  V: j) F# H( C
7 A) y9 B4 @! ]' I6 _0 L
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇圖呀??

回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心.7 i* T4 I1 M( V6 r+ g
如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過

回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

樂爾雅果隻靚D

出汗會唔會唔舒服?

回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解5 r# ?0 X+ B8 _- o$ M

' j; v+ }' i& ?+ q$ v+ o& A回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
' C% A- ?, p" l! x4 `$ ], }( @7 Q( b( p! d/ y0 A) e
回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係# @' c" c6 _5 T3 v
9 f" i. m) A! m, z8 C. i
回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇4 ?0 n$ L3 a, y( Q0 W& X7 }
3 D; d7 }) b) Q( ?
回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題* q2 ]2 n8 X! P  K" @) _# y

" r4 T2 i& k- X2 V( }[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:13 編輯 ]

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享
! n" j: ?; O7 n9 ^0 {( `3 d9 O0 }- e7 l
補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿
" y) O' t" ?  \- y/ R
: @9 Y4 z- F7 X* u[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:26 編輯 ]

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表   # J. p$ }: L: `1 N  T0 z$ E
樂爾雅果隻靚D
5 m, k. s" p) P9 L/ M  F1 {
: O4 U" _. W3 q樂而雅好似未見過有得買......

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   " o+ g$ L, Y% @; `1 e" B+ `+ o

* E. x0 c- p& I# S. I( `8 g1 T8 Q$ O$ T" E/ C
樂而雅好似未見過有得買......
9 H6 ~5 I2 E1 T7 r: _, s+ L7 y: I
1 i- g* U* D( U; H
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   
1 a5 q4 c1 o9 S/ ]5 h5 ?4 T8 P/ Y, `! Z  x3 B) h

j* R/ Y  `/ `- m0 r! c& o淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
8 r( y/ m1 a6 m; ]
% e! i2 R+ }4 X0 i想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   2 F& p# u* d2 c! f+ A4 @% A
回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解
1 e! r$ \4 I* _. C1 g0 ]  D, n1 J8 i9 M/ t- `5 _- H5 i: n1 S
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
" {$ m! W3 v+ c6 C( H3 K8 c+ ^4 a, V0 a" v! D0 Z
回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
0 H: F# Q& G  {5 a2 `, ~. }
1 ^2 v( [% u! T( t2 p% x0 `
前後調轉著就啱位

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   
4 e9 u- Y1 N( a  t- Z( u( c" F6 c( L8 N. Z0 W. X, p8 L
$ E" _- i+ p+ }* r1 |
前後調轉著就啱位
) t3 R& U, |+ |, s( i  h8 a) j
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi?
) M& \! Y8 b' c
2 ?2 h9 [8 f& b( R8 QBtw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表   6 o- M; p" f! P( f. I" Q: ^

7 B( ^7 j+ Z9 ]哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi?
( @5 R: F# [" z& u. V3 ~2 K! P0 t/ n1 {6 i
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
4 V+ N0 ]. G4 v

! P* B8 i+ O& g: O當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   
6 W3 n: O, i3 B6 x' a7 t( S# h( Y0 w' X/ n$ X' ~, b( l

" ?, c) u; f3 a3 D- m/ O& l+ S) N想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
8 |* a" ]9 ]* n+ ~& _- q
6 I" l- B2 w, r
剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了

厡來有呢種產品, 遲下買來試試