嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

????? ?????

????? ?????

????? ?????- T1 b* c8 b4 l! @; ~( d
$ W/ d( t* b4 Z
覺得好的就按一下感謝吧~~

有冇圖呀??

回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心.; W7 H  E* e- E; Q5 E: q2 B, B8 ^0 E
如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過

回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

樂爾雅果隻靚D

出汗會唔會唔舒服?

回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解
6 x+ |2 ^- b9 S( _* |: k3 S" o3 O1 \# o8 b2 f
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
' S, K6 e, n" w- O& i$ {7 A- y  l: w8 ~; t; E% @, q  g6 C% n5 e
回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係
7 c2 s+ f5 T8 ?& q2 J- F. _! I+ R1 l
( I4 `- Y. H) b! o. B; p4 f1 }回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇
, v9 Q! m7 A% }4 a  y, ~  m4 N6 I. ~% k5 l, [) D3 G! s
回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題
$ }- X4 V0 \+ V( ]
' d( U" _& R' Z1 Q! Q& G: M% m[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:13 編輯 ]

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享
: q# ~/ x! o1 S: x* p1 g% M
) E) W5 j6 U; n. a: f補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿
3 U% t* m: V" M  c1 Y( ^' E( y
9 l; }6 N) N  {# A( p3 Q5 r[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:26 編輯 ]

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表   
2 N, n' J9 r8 `, M4 ?) |5 t樂爾雅果隻靚D
( \8 L8 h  u" ?
$ t/ o: a9 O4 g1 \: P- t
樂而雅好似未見過有得買......

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   2 J' ~1 f- o/ Q) h

/ h. v+ r$ ~. n* i; E9 E
+ \1 {; c* r6 ?5 o0 X0 b5 V( I樂而雅好似未見過有得買......
* f" ?; T1 C. c" c( |  e, P6 n0 }' S
8 O' U$ e2 j+ F* X. V1 Q& O4 R淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   
+ J; R4 o" g  O) V# x: R( f
' I3 o* w$ W  }: P- p, A2 b& {7 s# T+ _2 Y0 k$ B8 p! r
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
8 G: R8 d# o6 s5 F* `

; \8 ^/ `+ x% v1 h/ m想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   2 C4 r$ z. N% Y
回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解4 k/ h+ I1 R5 \  l4 X/ ]! G1 U9 J

9 `  b1 D( x, x# M. G$ p回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
7 h4 v( ]1 v' l8 P$ o% b
$ x3 h1 l+ P6 Y回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
8 S4 r' u% `; l% K, T; a. Q

, k2 G; ^9 p& N% h3 O* r前後調轉著就啱位

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   7 g' [- k. s6 h! J( G. E
$ P3 y0 j* A! L* {

$ {0 n$ i3 s  n. ]- }# W7 Z前後調轉著就啱位
7 ~, t) w, [+ I# N2 }
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi?
# [  @+ |  g( g
8 A7 X$ S- l6 c+ T% }+ S& m( z! q. ~, V, iBtw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表   
  m( z# E1 `  o. q$ G& w2 m0 h& H, I
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? 8 J+ y. f& D2 \' e
9 _5 D; O7 N/ [
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
6 R  V. K0 {9 ]' e) a& E0 I2 i; x# l

5 m  }9 f+ n4 s當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   ; f! h. M8 b2 k3 Q2 j# Z
3 ~- y9 Z! Q. f/ D

( [8 a3 S, B( y6 {想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
/ ?8 R, Y7 s- u5 l

" Y% T* ^' \& F0 h3 k' x( V/ z/ V; e剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了

厡來有呢種產品, 遲下買來試試