嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪、短裙的工作

穿絲襪、短裙的工作

以下是穿絲襪、短裙的工作。% y! H5 \. u+ u
我很想去見工,但沒做過這個行業不知道是否做得來。

- V, B" l) k% {0 I# @9 g% l- C大家又想不想去見工呢?
$ ^: V! A% G. R0 f2 D4 g- j9 y5 i+ V. [6 Y' F% Z8 K" c# v0 B
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
just the pencil skirt.  may not that short.

吾洗有做過架
9 D+ t4 [9 {" F8 @! K小晴都係入面做緊,吾太難
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2017-10-13 00:32 發表   
5 m& f/ c. S( ^, T+ N吾洗有做過架
5 E; o& E+ h$ Y. n  ^" @( h: C小晴都係入面做緊,吾太難
: G" a! S+ ?* U' k# `! n

0 f. \  ^8 C& p1,黑皮鞋,黑西褲 肉色絲襪
- `" U( @% W2 B% z8 _& v
" w7 x% E3 Z) ^6 n1 m2,黑絲襪,黑皮鞋/ B( [/ k. c+ h- P7 W- r$ C% ?

0 A0 c1 G- z4 r% z+ S- G! E1 {3,黑色西褲,西裙5 @* f6 l: ^- v' ?+ w% p; T
肉色絲襪2 j6 e9 Q, I0 r* p9 I" c
黑色空姐皮鞋
: @5 M/ _7 k8 \  S! \& n0 v
  v; @: e6 E  T6 P: S: n: ^/ P9 g1-3 你是穿那種服飾上班呢
?) P% e/ Q! C! d0 u1 [$ G2 g) P
其實工作是做什麼呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

叼緊老種的話. t$ d: ?$ z: s7 g& W" q# F* Z
就冇謂再走去見工返工la

回復 1# adam5354 的帖子

唔怕比人發現CD咩?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-13 01:19 發表   
. w. X( M' u3 s" P8 L叼緊老種的話) k1 U4 n, Y+ p4 @# |6 I3 b5 w
就冇謂再走去見工返工la
' }6 G5 V5 _- W5 _! u, X9 j
& U6 M) I. a, R5 A* `
是不是在說粗口?

炒散以前有長做過一陣子& [2 F9 M  t( o4 }
內容主要係晚宴分菜, A) X8 Z6 f* D& s) C
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
' P: O* j8 }/ `- m$ `& d7 @( Y西式簡單D放食物就走- {1 F9 ~/ G0 G1 r+ d
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
& E. w8 `, u% S即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
' b$ i) n  o" l: e4 c3 pCD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦 )
" \2 _0 B1 ~/ _5 K. {( |+ p# O因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知4 I9 ^1 @- v1 i( C7 @/ y
另外好處...包飯包宵夜囉~~

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   + E2 g! g6 v; Q7 C( J
炒散以前有長做過一陣子. h) I( b* [% s; O
內容主要係晚宴分菜3 U& U1 Q1 Z3 ^2 n
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
) e( p3 F3 ?+ m西式簡單D放食物就走& Y) W6 U5 h6 v, g6 l
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做: q. t! X& H  g5 G5 t
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet" y! j" k& a8 e* U& q# {
CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦  k( o: ?, \; B1 H
因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知0 C2 H5 J' p' W" b  x3 @' U% e1 P  B. o& Z
另外好處...包飯包宵夜囉~~
/ z) i! V0 l* h) P0 e" ?. c. ]- k1 _* J7 U) I4 N
工作似乎不困難
2 J3 u% c$ T) Q0 k但真係可以CD 去做?
3 B2 F' q+ ]( [$ M- Y* ^/ E要交身份證俾蛇頭
" }& r4 l! o1 i' `' N! s7 c咁佢咪知道係CD lor5 I8 E- C/ A* b! B

' `/ ~$ F( U2 a& ^6 [6 x老實說
* ?8 P* S% Y. ?如果可以CD 去做又唔拘呀
( E/ _& l$ u* |$ R仲要炒散
1 Z- t- y4 v6 Z( ?9 s唔影響原有工作

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-14 04:03 發表   
: m+ M" ?7 t6 Z/ L4 h" s# {* ?3 W1 b6 C# \# y/ P
6 K+ R, d* z4 g# K- Z; k. q; G+ ^6 O
是不是在說粗口?
, R9 I- j; R# Z" K+ l( m, O
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???0 L! f) i! v# ?7 T7 g/ ]% M: y3 ^
粗口同粗俗係兩味野來. \& L6 y* v/ ^/ f& J% H% V9 {
鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
5 W0 G* r1 |3 K) [
4 D5 Z3 p) l& x% c# H[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-10-17 21:07 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   , @, u+ T* M% V9 B; ^% C' g- y. u
炒散以前有長做過一陣子
# c+ }* C' M. _0 Q$ h; n內容主要係晚宴分菜
& c+ _. u9 Y4 u中式每種菜式分餸一次 ,人工高D # w. w6 N) [' \4 [) B6 S
西式簡單D放食物就走- R! t7 b0 k2 n/ w- o
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
( n9 X, `2 F( u即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
5 a) t4 m1 ]  y, Z6 g1 K" QCD去做好處係... 堅 ...
, O5 A! S5 g% X9 V4 B你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???
" _1 L2 I, s9 N9 |定係本身係女cd男+ J. u& M  w2 x& z- V$ R3 z, p
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:02 發表   
% C  |5 b/ X0 Y  j% W* N7 p1 X% Q) C9 l  l) M! K, N. I0 e% ^) m5 z
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???
3 n& F: O% }" M粗口同粗俗係兩味野來
  X# ~8 \5 J0 x+ S8 q7 p鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
# V: u+ U6 ?8 R4 S, q
" ^' W. L3 c  n2 Z* I
母語跟粗俗是兩回事。請解釋「叼緊老種的話...就冇謂再走去見工返工la」
% |: Y" }1 o" Z$ T5 _母語是廣東話是粤語,香港中文課本是用語體文用的語言是用粤音。" y& G8 U* K3 [
我寫的多是語體文而不是國語。
1 y+ i* R8 T: W' F: x: c+ _; V語體文跟國語是兩回事。$ q" R+ I/ a" W0 k" ?9 N! a
請不要在我的帖子說什麼強國和跟政治有關的說話。

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:06 發表   9 _) H& a. @- S8 m' H/ Z9 m+ I

' \& f% D6 e% j4 \8 e你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???
3 B7 q* `: j+ j定係本身係女cd男( w% U6 h  W; J5 l
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客
# J! }1 d1 k  Z# E

) R( I2 M. b" K2 h! r. V6 M8 e( [8 R, c1 F% _% n
係啦6 X, T' D" W7 a& W( e/ i. d
好想知邊間
; K6 Q! R" ~8 I% z/ u! S可以閒時客串幾更

姐姐试过CD 时工作?

cd工作好像很爽...
4 ]9 m& C% e8 ?% w3 Q不過蛇頭沒問題嗎?