嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪、短裙的工作

穿絲襪、短裙的工作

以下是穿絲襪、短裙的工作。* C3 k' l- {( O$ y0 Z
我很想去見工,但沒做過這個行業不知道是否做得來。

4 v7 a, V  A2 {6 z大家又想不想去見工呢?
2 j& v. D' S5 G  U
. N1 M5 [0 H4 M6 V% v  n[ 本帖最後由 adam5354 於 2017-10-12 22:23 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
just the pencil skirt.  may not that short.

吾洗有做過架8 t; u- @) Q. u" m* q! C
小晴都係入面做緊,吾太難
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2017-10-13 00:32 發表   
- i2 K$ O/ v7 m! {吾洗有做過架
- n, G& W8 s# j5 E' n- q小晴都係入面做緊,吾太難
* R4 c6 T, v" Z9 ?9 @
6 s2 s  _/ n* h/ s$ F$ A1,黑皮鞋,黑西褲 肉色絲襪
6 B6 g8 c% X1 s9 Y4 s+ G8 X- F, r/ V$ s; `5 j
2,黑絲襪,黑皮鞋
4 }* K2 H- G+ _+ Y. U
. U* D3 T+ v+ ?' s# ?2 p3,黑色西褲,西裙
9 v! C' U* g# ~. s  m# r肉色絲襪+ m- H! Y6 j8 Q
黑色空姐皮鞋
8 n2 {+ X6 B. u2 C" m& `
( ?% p9 d5 [/ C* i9 ?" X/ y1-3 你是穿那種服飾上班呢
?
4 W" ~# V3 k7 q其實工作是做什麼呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

叼緊老種的話
: j) A4 ~( ]. H$ ]就冇謂再走去見工返工la

回復 1# adam5354 的帖子

唔怕比人發現CD咩?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-13 01:19 發表   9 I5 l+ i8 }9 B  u& D, E
叼緊老種的話9 j  v# |# }- ?- @0 d; J: u
就冇謂再走去見工返工la
8 L; y' r3 i; g' e1 a
; s" _" x: m. ~
是不是在說粗口?

炒散以前有長做過一陣子" V2 `% c7 V4 y/ w9 Q
內容主要係晚宴分菜
. l$ _5 w, d& }& s, k4 h中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
* N4 R2 b$ K) I! S西式簡單D放食物就走
: `( K/ a* p( n# E# N如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
+ K* n+ C. I0 J! N$ K* e0 m即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet3 I0 C' x1 M3 K
CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦 )
3 i( Y, f. P" r: G0 U5 Z) S8 p因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知- `; D- Q& O) h# |  C, V- z
另外好處...包飯包宵夜囉~~

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   - |0 U$ W# p7 q* B: N6 G
炒散以前有長做過一陣子
4 d& L' [1 q% J! N4 i2 ^( |內容主要係晚宴分菜2 g9 V8 d" J( |$ l( b6 L
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D % d( k0 j3 v1 |. ]# x) V# b
西式簡單D放食物就走3 [8 ^% Y& g% C7 ]6 u' |5 [% a
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做- E- F, h  e, ]
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet) _' f3 O7 S( F( l" n
CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦$ j; y9 Y3 B) B7 f4 y
因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知0 C2 H5 J' p' W" b  x
8 D5 j9 U9 E- p( E& T& B- U另外好處...包飯包宵夜囉~~
0 _! F; }4 T  [" {# E4 |7 z
) w* |1 P- z) C  W* P) e3 W9 k/ O3 a/ N工作似乎不困難
- {7 i) M+ n' g; H/ _& x2 F但真係可以CD 去做?: f5 D& V9 e( W# L
要交身份證俾蛇頭) _5 Y, Z: [  m* H, ~% H" V' J
咁佢咪知道係CD lor+ {/ Y2 m9 V; r2 C- W

7 ^1 P* i; {- F+ j  A老實說. D1 X9 R! c5 J8 g' _6 @
如果可以CD 去做又唔拘呀
6 _: t8 C# E6 k* k3 H% ]4 L仲要炒散
. J- E4 r! F$ y& a- ^1 O3 N唔影響原有工作

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-14 04:03 發表   # F8 g6 `  o+ X" l
+ K' z6 `9 D+ f. M9 e
3 _6 Q' f  j; C7 K$ F
是不是在說粗口?
5 C0 K. g6 |- k7 `5 u叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???0 _7 Q, i0 f; _: e9 y2 I
粗口同粗俗係兩味野來
% ~' e7 W! B1 J# T( I0 _$ ^6 ^鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
( n( \: {: V" m5 Z' b+ d
  ^3 R9 X1 p7 f[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-10-17 21:07 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   ; z. _; g: r% L, ~# G( t
炒散以前有長做過一陣子9 N' i6 Q8 W8 k
內容主要係晚宴分菜( Y/ S1 {6 s4 J. s! j1 G
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
2 p. I" s8 I5 S" w5 |$ i, y# V: c* W西式簡單D放食物就走
& ~" G" X& G2 }/ s0 \- M如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
. R! s2 S, V" l2 l  }& K' H; @即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
; L* I/ |8 a+ \4 Y5 I/ e0 aCD去做好處係... 堅 ...
0 T1 c% |5 ~! a# U0 s) h你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???( q" T2 e' ~; Q- R7 ]& E$ T
定係本身係女cd男
1 Q4 @5 M4 k, [" o$ |! C如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:02 發表   8 l, t$ P6 A# @( z& l5 F
7 C. T0 M  [" U1 \8 e, E4 v
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???7 O, O( P. ^" P, d
粗口同粗俗係兩味野來0 J% F. [/ ^8 ]" z
鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
4 p2 p/ H2 d% R
& J( B) T+ \/ H
母語跟粗俗是兩回事。請解釋「叼緊老種的話...就冇謂再走去見工返工la」9 C/ l# A+ X6 f2 E" R( [
母語是廣東話是粤語,香港中文課本是用語體文用的語言是用粤音。
  W* i  [" F, ^. F我寫的多是語體文而不是國語。
( R7 ]# g3 W" E語體文跟國語是兩回事。+ u* S  l; d) n) d% Y) G
請不要在我的帖子說什麼強國和跟政治有關的說話。

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:06 發表   
$ @' |, w2 b; z$ z2 k; `. b  w$ W% R; u( j0 l; l
你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???
3 A. V1 A% v4 W9 h/ r/ E9 t定係本身係女cd男  I9 K7 D+ R; N  a
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客
. m" p6 c+ u; w8 C, {- Y0 p8 a

) q1 x7 v+ D5 V! ?0 M4 g% [
" L4 U: B. |/ K3 g  f% X/ n3 Q係啦% a3 ^  ]  k3 T% {
好想知邊間
7 Y2 U" x$ t7 m/ M$ w  Q可以閒時客串幾更

姐姐试过CD 时工作?

cd工作好像很爽...
+ i! Y1 {" x8 U5 R8 }# T不過蛇頭沒問題嗎?