嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪、短裙的工作

穿絲襪、短裙的工作

以下是穿絲襪、短裙的工作。9 ~0 W+ X/ F* V# [+ h" S0 w% ~' i
我很想去見工,但沒做過這個行業不知道是否做得來。
% O3 ?& B! h& B5 e3 x9 ~
大家又想不想去見工呢?
2 y; n4 o3 M9 y4 F4 Y
, c$ A  S! P2 I8 V; y! O[ 本帖最後由 adam5354 於 2017-10-12 22:23 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
just the pencil skirt.  may not that short.

吾洗有做過架
8 F5 m$ o& G* T) Z6 |4 P; s小晴都係入面做緊,吾太難
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2017-10-13 00:32 發表   6 y7 R) m3 h: J, j
吾洗有做過架
  j% y& `. f9 l1 n3 m. W; @. ]小晴都係入面做緊,吾太難
! e8 s) I# p6 E. I

) j0 y% n( J2 Z9 t8 u1,黑皮鞋,黑西褲 肉色絲襪( `  n! g' ^; {4 P( w
5 u! t& d% D0 L
2,黑絲襪,黑皮鞋  Q( U5 C1 o1 J3 C6 `
$ l/ T2 m% \) A1 N6 {
3,黑色西褲,西裙
/ X$ x4 h0 |8 o; d2 u肉色絲襪
/ d* y. K; r, \; O9 `黑色空姐皮鞋
4 E: n5 ~" ], ~$ i- @" K* I3 r8 G! [: a8 H6 m+ E
1-3 你是穿那種服飾上班呢
?8 i  |; a9 Y* i- e% b. ~
其實工作是做什麼呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

叼緊老種的話
$ q1 M, F: n. |9 h1 Q8 ~就冇謂再走去見工返工la

回復 1# adam5354 的帖子

唔怕比人發現CD咩?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-13 01:19 發表   
3 E5 \- }' o5 F1 }叼緊老種的話+ w. K+ H# l$ E: j; _# s( D
就冇謂再走去見工返工la
. O; a5 q) G) f5 V
$ f( u) s/ A9 R) N. W
是不是在說粗口?

炒散以前有長做過一陣子. y+ O% r' G% y/ P% Q* p  O  H
內容主要係晚宴分菜
" t9 A" G0 ?% a. {中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
7 T. O( M5 B' W3 n西式簡單D放食物就走4 V+ }( b1 b. J3 p1 ?
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
" j6 X& I' o7 w# S2 Y1 _& R& q5 {即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
% ~3 z* s1 o+ [CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦 )
  u8 B) |/ [) P( D% h5 T% {; T( }1 f因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知
$ c" e. f+ x. e' `# D& {4 ^( Q1 A另外好處...包飯包宵夜囉~~

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   & `4 q9 ]& z9 m/ R% |3 d3 \
炒散以前有長做過一陣子; d6 N# W- m1 R" Y. p2 P* a
內容主要係晚宴分菜2 e0 M3 _$ l# @) l
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
5 E3 b+ W' E! y西式簡單D放食物就走
" ]3 F5 ?. l9 }7 }3 `如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
$ T& h9 A1 m( L6 @* W8 |$ V即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
( W. Q; x8 _+ A# QCD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦: A" L, z" y8 }! L8 m  w
因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知0 C2 H5 J' p' W" b  x
( e( d' ]/ o7 N6 p* W" V4 \另外好處...包飯包宵夜囉~~
: y6 x& t  {/ Z; R8 t3 \

1 @) n  X: w7 O2 V/ Z: ^* Y) q& B6 s工作似乎不困難  m" U! ^# I) V
但真係可以CD 去做?/ r5 @- O* F1 s# G
要交身份證俾蛇頭
- Z6 k  g+ X8 S, [( N咁佢咪知道係CD lor
& X5 v$ Y1 @; I' C1 \
4 m6 d, I% o( O9 ?* F$ {& D老實說& A. Y# D& U0 J/ s- t
如果可以CD 去做又唔拘呀. E* ]# g- c( S# o+ b% l
仲要炒散) ~3 ?; G+ ^0 i) a# B1 r. t  k
唔影響原有工作

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-14 04:03 發表   5 Y; b' Y( @) p+ \

! }* M1 L5 `: j# u* M' ~7 H* U! @1 v) E1 {/ L! V( U8 R
是不是在說粗口?
% G8 Y. h8 a( ^0 C
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???& r+ M4 v3 W1 O) B; a$ P
粗口同粗俗係兩味野來% w1 ?6 w9 Y( k+ E) e. M
鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
/ D* l6 e$ u2 Y) y; R
% i2 Z8 L# D2 f6 E; Q# I6 v! H$ C[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-10-17 21:07 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   & f; y! G# D4 O9 b7 T( H0 X% t
炒散以前有長做過一陣子0 Y3 h) [+ r9 @7 \  b
內容主要係晚宴分菜' }# [8 k# w: t4 ~+ h0 K9 G5 H
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D / W( ^( B5 \7 x  f
西式簡單D放食物就走1 z% @- |& ?% p
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做1 ~, `! Z1 g; G* S" U3 |
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
7 x7 J9 O; f( T2 Z, HCD去做好處係... 堅 ...
( X4 v$ H1 V) B3 Y$ h你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???: K1 z9 |) Q' K- c& c4 e$ Z
定係本身係女cd男
9 V' Q) ~* Q. y: |; I如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:02 發表   / [( F  h& e# o  a3 w* H8 N* F" J
/ @& O7 b7 c1 I- a
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???4 @7 z  q& ^" _: J4 K, t
粗口同粗俗係兩味野來& C' W0 ^7 U+ z; D
鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
4 `. t* C3 b0 M7 P1 r" r4 ?9 d' z
0 ]; k$ x1 e* o# ^: }; }母語跟粗俗是兩回事。請解釋「叼緊老種的話...就冇謂再走去見工返工la」
4 H5 k4 n/ X' G9 b$ g母語是廣東話是粤語,香港中文課本是用語體文用的語言是用粤音。/ [$ h# N. `8 p8 g5 ^+ V6 s
我寫的多是語體文而不是國語。' w2 P7 {, w1 c; a' h3 ^+ y
語體文跟國語是兩回事。2 A- L# C" {* J5 ^+ U- h
請不要在我的帖子說什麼強國和跟政治有關的說話。

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:06 發表   7 h" H' ?+ P" S0 e% M% r; s

+ I' X- |2 {2 s3 W+ o) L你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???
. K$ y( x& P9 r) Q, H; }- H) Q定係本身係女cd男8 ^/ o+ Y& F9 _& [' r
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客
4 T6 S9 j8 H- H9 c( B

% k# n1 Q# {/ n+ B) q
$ J8 E& @5 M2 H# ^$ Q. j係啦
& y( v' W+ K- c" J5 T# U好想知邊間. L. _* H- p7 d) P
可以閒時客串幾更

姐姐试过CD 时工作?

cd工作好像很爽...
. Z; G4 y# w6 o' n6 e不過蛇頭沒問題嗎?