嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪、短裙的工作

穿絲襪、短裙的工作

以下是穿絲襪、短裙的工作。0 g# }. U/ M' T* Y: N& U% \5 X
我很想去見工,但沒做過這個行業不知道是否做得來。

, V+ c4 F8 b3 [6 p大家又想不想去見工呢?# }" ^! w* q3 l) v
  Y6 j( S8 T5 n3 ?0 \* u
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
just the pencil skirt.  may not that short.

吾洗有做過架# E5 c% Z, L* n9 n2 C% K& d+ |/ s( m7 j
小晴都係入面做緊,吾太難
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2017-10-13 00:32 發表   & k! F: u! S' k$ q: P# W
吾洗有做過架5 K1 O8 `2 F8 F/ t, W, V
小晴都係入面做緊,吾太難
. W3 L2 C* R4 t9 A" k

/ e$ z' {/ b6 Y  G1,黑皮鞋,黑西褲 肉色絲襪
. K1 [3 I6 p( c( d1 ~  T* c) O$ S: f5 W1 x& ]
2,黑絲襪,黑皮鞋  j/ b3 M# c% \# A* s; l7 \* j9 X) W
+ a. d! O1 F2 n, w
3,黑色西褲,西裙
- @) a* l* Z: e* I& _% e) N0 ~; d肉色絲襪
$ k1 x+ L( L/ |黑色空姐皮鞋
) e( x2 t+ A9 a, J7 v( j' o4 P
; k/ C; V. [6 F1 v; w0 \7 Z1-3 你是穿那種服飾上班呢
?3 N6 B+ ^9 o% N
其實工作是做什麼呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

叼緊老種的話2 \- G. m' w. E7 g5 s+ P
就冇謂再走去見工返工la

回復 1# adam5354 的帖子

唔怕比人發現CD咩?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-13 01:19 發表   
* r, K. g' B/ X叼緊老種的話; U4 K& i3 W4 l( Y- f7 j. T
就冇謂再走去見工返工la
- }0 [% g& S! R  A" ?9 H

" w" c- i4 L& D  k( R是不是在說粗口?

炒散以前有長做過一陣子. x6 r$ l, F8 D( t
內容主要係晚宴分菜
6 g2 r" Z# ^3 W中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
; i9 j& i$ J* n) D9 Z$ B$ [- @西式簡單D放食物就走
, F9 r' z* a: G如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
4 s- g+ l, S3 ?8 c8 t! X) x2 P0 _! d即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet9 o+ }8 C1 z7 Z( u# |6 O
CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦 )( c0 g  y8 @: h# }% s
因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知& L2 e/ o. O' u/ G
另外好處...包飯包宵夜囉~~

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   
. ~2 y7 S* D# U. O% d- p炒散以前有長做過一陣子
- K4 g/ A3 L& O; j# m/ B" K內容主要係晚宴分菜& R/ n. K, `& w* x  L  T
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D 3 f  S2 L, Z  P9 S, H! Y) J
西式簡單D放食物就走* p5 S7 y5 {. [+ S& v* ~* @
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
. E7 I/ V$ c3 U即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet- R: K% u; g( h4 r: d6 S
CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦! n: S( s" N) u
因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知0 C2 H5 J' p' W" b  x' G2 g5 N1 b8 n8 M: e% R9 x
另外好處...包飯包宵夜囉~~
  B' b3 J* a5 W# q

( m! x3 ~% c# |' b工作似乎不困難- o# H/ B$ e5 Z5 Y6 e
但真係可以CD 去做?; D" C9 K" C4 |; L, s# O* A0 m
要交身份證俾蛇頭
4 @1 L0 r7 o- k4 z咁佢咪知道係CD lor
  `& b+ [. r9 Y/ a: ]! A
3 q& I* F/ x8 b5 ~! q( o+ o老實說, t7 S* X6 _9 q$ Y, q
如果可以CD 去做又唔拘呀
  D* a& r( J& o# ~% C/ }仲要炒散: \8 D! W1 X5 {* e* H! L; l
唔影響原有工作

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-14 04:03 發表   " }* E! a' l, x
% o# y* _- T6 }/ x

& f0 N0 q$ x6 y8 |# o; ^+ u% p  u是不是在說粗口?
9 u9 ^; R( ~+ D5 H. u4 E叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???
0 F7 D, \) Z0 K4 D% o% z- d粗口同粗俗係兩味野來9 H: Q2 j# n6 l+ Y* N
鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算8 q9 ]# H, e4 W/ x/ u$ A; H" k+ V
, i# B1 r2 N. _5 G

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   % v" m* ?7 d- B: e
炒散以前有長做過一陣子
! j* m1 o+ H( [' l" Y內容主要係晚宴分菜
4 {# v$ s- F6 [& N" F. ?; @; H中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
+ F+ h1 @7 I. d7 @0 y5 p西式簡單D放食物就走
# F1 W/ `4 J0 r( Z7 b如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
: v. y" H) P1 f  ^即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet( A  m8 W# \8 G% R' d& ~. X' y
CD去做好處係... 堅 ...
1 X$ g! g) T! {: g8 m. \- T( N
你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???( i/ J, t8 |; n1 @) P; |
定係本身係女cd男
& r' N2 T7 H) R: U6 }0 U2 f如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:02 發表   
+ Z6 e0 E9 P5 U  B/ F. u( X; J, s; H, w7 U
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???
- a- B3 y, J$ J/ @7 }粗口同粗俗係兩味野來
9 U; X" i$ {* R( m. c鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
& u$ O& ?* Z, k

5 A4 C: ^  |2 t6 ]6 `5 B$ g母語跟粗俗是兩回事。請解釋「叼緊老種的話...就冇謂再走去見工返工la」
/ q( a+ Z  A/ C母語是廣東話是粤語,香港中文課本是用語體文用的語言是用粤音。$ M$ J, ]( R8 [. A: m/ k
我寫的多是語體文而不是國語。8 L3 x- d, ~' b8 m
語體文跟國語是兩回事。" D2 V) r- x7 b) Z- U
請不要在我的帖子說什麼強國和跟政治有關的說話。

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:06 發表   
( y! }: w4 ~* _  T
( O6 w8 }/ {4 W1 M# M) d你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???# a5 g) j% l7 S% g0 T2 q2 l
定係本身係女cd男4 O8 N  o' J3 C
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客
9 o" E! A2 Q. _7 e% N
, _5 B9 H* E$ B
+ A' ]& M" y7 Z) L  R1 k( z: }* U係啦; |& X0 Z2 m& H& }3 B+ Q
好想知邊間9 a! a7 q4 h0 o: d0 ^
可以閒時客串幾更

姐姐试过CD 时工作?

cd工作好像很爽...4 H  m1 U1 i; O( v
不過蛇頭沒問題嗎?