嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

請問有沒有大大可介紹小弟呢?
, n9 Z# N* _1 X) ?! |因為小弟對此沒太多研究。" ^4 z/ U" G4 ]
如果識人介紹的更好,謝大大們。$ @+ ]% c1 P9 p% b$ H3 s' I  w
(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
+ g; i6 |! f( L" S7 J" b) L& x6 c3 `0 T: ^
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你幾大呀 我知邊到有 不過無試穿 間野只淮男仔入

men's mart

你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =  i  I- l2 W. c  T1 s; ?0 f
有D係專比男同性戀既內衣店既我知道

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-6-26 20:03 發表 8 U  I: K1 ]$ B7 t0 t8 p2 c
你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =  s$ u! X+ {$ c& J  E, F
有D係專比男同性戀既內衣店既我知道
" P  T% W. Y( S  t
女性的- k6 l1 U+ y/ p6 T% |" H( F5 o& i
小弟18
+ t5 {( r" U2 o( O5 z' x有的話pm通知或在此講可以嗎?

18歲都成人啦= =咁都問得出, G# E# |) H3 d: a0 \$ G8 [
你估買野試食咩,如果內衣個個試過晒邊有人會買=-=米癲啦
5 @( @, R9 p$ H' U/ [比人試過既即係你會買??
/ Q' [% e& L3 h4 A8 _, m

我想香港就沒有,多謝

有D係專比男同性戀既內衣店既

女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架

99.9%冇

i feel no....

引用:
原帖由 alexander 於 2009-8-8 00:21 發表   1 U" V6 J; x9 l. U) g! }
女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架
9 k8 W+ C% R$ l" q+ d# n
: ~/ b+ f9 Z+ z$ Q
個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-8 11:16 PM 發表   
& ?9 |. a0 e: d# J8 ~$ ^' O6 k; H
' ?* M* ^9 Y2 j# f2 A& `# v# j
0 g. [5 y8 A' L) n  r( D5 ^個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都
唔係唔平: P0 m( E- K, i7 k* ]3 Y
係好貴
YV3S1E117XC050141

有嗎有嗎  我去找找看

我比較想知比男同去的內衣店係唔係旺角果間?

引用:
原帖由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-26 01:19 發表   , [( U* {/ e3 L( p8 x6 G
請問有沒有大大可介紹小弟呢?
/ o! {! e% s  @& I5 Z因為小弟對此沒太多研究。7 t$ A- @. a1 Y& u" x% n
如果識人介紹的更好,謝大大們。
4 I- q9 q+ f- q, m(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
/ i5 @5 u* U& c9 Q. Y3 j9 L! I% A& F! }. \' r; O4 {
可能沒有

我記得旺角好似有間
, g; K1 G& _/ S
- V/ Z" J7 K- t5 d% P. H! t8 U! \1 L! Q只比男入去買

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   
7 I- R) A. ?$ a* ^6 }" r我記得旺角好似有間8 U, d/ X$ c! A- N) U! S) v; C$ g8 E% E

+ M. {. _4 m; e& X只比男入去買
. E9 i7 n' }- [觀塘分店好似無乜生意結束左…

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   % ]1 \% e9 z; g% w" s7 {
我記得旺角好似有間
. J/ \: `+ l0 Q+ u& P8 ^' v8 {5 @% @/ a
只比男入去買
: _# x1 a. @" P1 ^+ S! G& Y
執左n年,無左好耐

上網買。。。。。。。。。