嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

請問有沒有大大可介紹小弟呢?
- }+ b( h  Q: d+ }+ `) d因為小弟對此沒太多研究。
, p& X1 J4 E7 H( v2 ?如果識人介紹的更好,謝大大們。- y1 O4 T7 Y  n5 O+ J
(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
( F- ^4 P8 o6 f
) f* z: X' K# t[ 本帖最後由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-27 18:46 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你幾大呀 我知邊到有 不過無試穿 間野只淮男仔入

men's mart

你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
, n6 A  M, L# @! e  S; o有D係專比男同性戀既內衣店既我知道

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-6-26 20:03 發表
% z$ g4 ^4 V- ]7 d4 r; v+ {你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =, [2 b% }& m/ R0 {; [$ L
有D係專比男同性戀既內衣店既我知道
( S: y+ z5 K' ]( N) ]  n. i
女性的  u7 @2 j( t, V0 J* X
小弟18/ _4 m. E- W# W
有的話pm通知或在此講可以嗎?

18歲都成人啦= =咁都問得出
3 }+ u- j6 Z, ]4 |你估買野試食咩,如果內衣個個試過晒邊有人會買=-=米癲啦
- z8 C9 G, t* K  Y. W: }比人試過既即係你會買??
* ?0 x" h8 k# ~; l' Q3 C

我想香港就沒有,多謝

有D係專比男同性戀既內衣店既

女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架

99.9%冇

i feel no....

引用:
原帖由 alexander 於 2009-8-8 00:21 發表   ! Y9 |+ w4 l/ l3 q) f8 e5 q
女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架
, Q- I3 M) W9 A* @! [- t  D
& T2 m. o0 S! h) b4 N- z
個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-8 11:16 PM 發表   
4 `1 `, N1 s9 Q
9 o8 R8 s" S4 {) S0 c
1 H* ?6 m5 h* y8 L個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都
唔係唔平& F7 o6 D+ H, N* L7 I% i* `
係好貴
YV3S1E117XC050141

有嗎有嗎  我去找找看

我比較想知比男同去的內衣店係唔係旺角果間?

引用:
原帖由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-26 01:19 發表   
3 H3 u3 Z* b) w# a; J請問有沒有大大可介紹小弟呢?! U8 D  u" d- X& y& _1 L
因為小弟對此沒太多研究。
& u1 z9 \; c, K( e5 o' N6 ?如果識人介紹的更好,謝大大們。
0 I. k$ Y3 W: ^: r+ M. U9 J5 Q(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
; k0 G1 d4 e' h3 Z. G0 m+ r* y+ J7 m" }' G2 E, R) A& ]2 ^9 C
可能沒有

我記得旺角好似有間$ P/ Q- e" H+ l6 P
4 S7 a. Z4 e& h
只比男入去買

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   
9 A; P4 Q9 A2 |, L我記得旺角好似有間
: v9 ?  X2 Y, _
& h) n+ X1 g' j3 b8 l! l只比男入去買
( {- O. `3 J' A觀塘分店好似無乜生意結束左…

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   
9 k" b" k; \2 {我記得旺角好似有間
, L' J  }; _% [8 |! ~9 m' P( H. x0 p. [
只比男入去買
% {5 k' N3 O2 s1 Z執左n年,無左好耐

上網買。。。。。。。。。