嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

請問有沒有大大可介紹小弟呢?. @7 B0 A  z6 O/ l
因為小弟對此沒太多研究。
+ M5 g# [7 W  I" ^5 a! j, G如果識人介紹的更好,謝大大們。- v4 v* Z2 a8 u5 R
(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)) B# H: i2 ]- \$ `( j7 s- @

* T3 [+ I! g- h! A. ?) ?4 i[ 本帖最後由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-27 18:46 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你幾大呀 我知邊到有 不過無試穿 間野只淮男仔入

men's mart

你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
, q% u" c9 x8 J% g! }) G有D係專比男同性戀既內衣店既我知道

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-6-26 20:03 發表 / N4 {% ~7 M! `% D3 ~
你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
! N+ f+ Z, h: Q% n+ E8 Q有D係專比男同性戀既內衣店既我知道
, ?+ P0 m* ~* L7 s
女性的
# V8 f: `) ]' _6 M+ T& D# R0 ^小弟184 |8 [, A8 H3 k3 U# g+ E% z, T% `% A
有的話pm通知或在此講可以嗎?

18歲都成人啦= =咁都問得出6 @/ r1 a9 E- p0 k) i  y
你估買野試食咩,如果內衣個個試過晒邊有人會買=-=米癲啦
  G1 t1 N( u7 I; e: J8 s/ U  m! m1 X比人試過既即係你會買??$ c( c" z- w' u  g4 t8 w

我想香港就沒有,多謝

有D係專比男同性戀既內衣店既

女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架

99.9%冇

i feel no....

引用:
原帖由 alexander 於 2009-8-8 00:21 發表   - I# Z& F( G) s% }) _0 T$ P
女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架
% P! t0 x5 ?' q  K) O
: W7 j: O( M7 p
個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-8 11:16 PM 發表   
; Q# u5 U1 [* {0 F& a! w& M( U) K( ?

" {& I7 o( `9 V' L; |, |4 J, F- n& D個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都
唔係唔平3 |3 s" U6 Y9 t! W+ E# Q; l9 x
係好貴
YV3S1E117XC050141

有嗎有嗎  我去找找看

我比較想知比男同去的內衣店係唔係旺角果間?

引用:
原帖由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-26 01:19 發表   * j. k2 }/ ^7 I
請問有沒有大大可介紹小弟呢?
, {" a; V  Z4 d5 L) K! J因為小弟對此沒太多研究。( j: M4 R, [* W: {1 q' z
如果識人介紹的更好,謝大大們。
# p- J+ A' V3 G  r( C* z# T(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
% z. F2 _' l3 `# j" Q9 V

) [/ {' }1 |3 Z$ s# j可能沒有

我記得旺角好似有間5 o, c- U+ t; f3 s7 k
( f6 r8 f) J0 z9 ]5 U/ ?4 `
只比男入去買

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   % P/ S5 c/ A4 q) L) h* O: _* B
我記得旺角好似有間6 @4 ?3 g$ F9 I
* f8 O( T8 g  F) \" e6 A  c! m
只比男入去買
( {9 ]+ }6 Z8 E3 d6 {6 n
觀塘分店好似無乜生意結束左…

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   / T# ]# I( R# ^$ ]
我記得旺角好似有間
) S6 R) ?  `; a9 }6 d
0 c; F8 E/ O, l) x( T$ k! Y只比男入去買
, J6 T7 w2 Z) }$ D/ [- v
執左n年,無左好耐

上網買。。。。。。。。。