嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

請問有沒有大大可介紹小弟呢?
7 o( X, X, N& b  \- ~* j) g因為小弟對此沒太多研究。* [. j# A3 F6 c/ ?. M& |  O! o
如果識人介紹的更好,謝大大們。
/ w# M" S1 g! `# l; L(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
+ t' W7 o: }! v3 W- L# V0 K4 Z4 j) y* _" U- @9 s& L
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你幾大呀 我知邊到有 不過無試穿 間野只淮男仔入

men's mart

你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
9 T, s4 Q0 i8 v; s  V有D係專比男同性戀既內衣店既我知道

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-6-26 20:03 發表 4 u+ y5 \0 j! u$ A' S
你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
& U# W' h* b" A6 \$ A有D係專比男同性戀既內衣店既我知道
3 j0 U. v7 Y8 f6 g3 M! c7 B女性的
0 B& C, K4 I3 v! H小弟18
8 p2 U" L$ b" I4 \$ n9 M* h有的話pm通知或在此講可以嗎?

18歲都成人啦= =咁都問得出
# ~0 _! d# i1 Z: k你估買野試食咩,如果內衣個個試過晒邊有人會買=-=米癲啦- a8 G3 `, L0 J) v, {
比人試過既即係你會買??
6 k& V3 o# a+ m6 m

我想香港就沒有,多謝

有D係專比男同性戀既內衣店既

女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架

99.9%冇

i feel no....

引用:
原帖由 alexander 於 2009-8-8 00:21 發表     c% T  K' V8 K8 Q: s  L  |9 s, ~
女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架
1 \% S4 w  a7 B, @, y, }0 w

5 O' z( D, W3 V# K  {5 M4 i' _$ N% C個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-8 11:16 PM 發表   2 ]+ l) V( u* r% R

% B" ]8 S7 `0 `- t! ^  R0 P4 ~9 ?6 L( X; ^3 _4 O  c$ d4 A0 |( G
個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都
唔係唔平
: C7 f* O7 L7 M2 x+ x6 T; T係好貴
YV3S1E117XC050141

有嗎有嗎  我去找找看

我比較想知比男同去的內衣店係唔係旺角果間?

引用:
原帖由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-26 01:19 發表   % }( x% f6 Y8 L$ [
請問有沒有大大可介紹小弟呢?2 N" A( ^7 [4 j3 o. ~
因為小弟對此沒太多研究。
3 d: {- [4 P& r如果識人介紹的更好,謝大大們。
& w+ W, |. ^' G) R0 Q(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
; y4 q  W6 j9 k

% d5 b9 k4 Z4 ^. o1 {0 l可能沒有

我記得旺角好似有間+ \1 Y: F* o! o

* K9 }# c% J' y* D' P* F只比男入去買

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   4 l, T* }" r' x! W; b
我記得旺角好似有間
3 L7 \# [4 u9 N) y. }5 d
  ]: Y3 M- X1 d% B# D只比男入去買
, {" d" J) e+ ?& W, u0 Z- B
觀塘分店好似無乜生意結束左…

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   
2 f* w) Z- E& r$ {+ y0 l4 a# b: M$ n我記得旺角好似有間
! ^8 [* P1 h/ q! @! |( W8 w/ b. M4 f; y$ j4 S+ }7 R, ]% ?5 c
只比男入去買
+ C4 L( t7 L9 r執左n年,無左好耐

上網買。。。。。。。。。