嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

請問有沒有大大可介紹小弟呢?) G  L1 ~" E5 u  z
因為小弟對此沒太多研究。
/ t" }9 s( Z- h6 ~! p8 f如果識人介紹的更好,謝大大們。
; Q4 Y; u* J& @6 a# m(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
# L2 Y* N* |2 O  y
- N9 E# ?0 G; c) o3 |[ 本帖最後由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-27 18:46 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你幾大呀 我知邊到有 不過無試穿 間野只淮男仔入

men's mart

你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
' n: u- [7 h8 y0 k6 G% @) ~# [' l有D係專比男同性戀既內衣店既我知道

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-6-26 20:03 發表
, J. t+ x( v& n; k, x7 Y% t你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
5 \8 ^8 j/ U; \9 ]3 B有D係專比男同性戀既內衣店既我知道
. [9 l0 n$ m1 T1 q; R) D
女性的8 Q* W6 w- T, [2 t% X- w5 ]
小弟18
% e0 w0 U6 t. l! ^有的話pm通知或在此講可以嗎?

18歲都成人啦= =咁都問得出: ?# L4 i0 K+ r' K
你估買野試食咩,如果內衣個個試過晒邊有人會買=-=米癲啦
9 k) f) @3 l# C& m) g# g: R: {比人試過既即係你會買??
" \& f: P4 R2 T, I! _" X* k

我想香港就沒有,多謝

有D係專比男同性戀既內衣店既

女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架

99.9%冇

i feel no....

引用:
原帖由 alexander 於 2009-8-8 00:21 發表   
! G% o- ^" ~" B0 }* L1 b" q女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架
% j5 b& H+ B, |

* j& L8 g& B" D, {個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-8 11:16 PM 發表   
) W; H( H& ?1 y' s9 n3 W- V5 k- L0 A. W/ |8 U1 [

; {4 j8 ?. n- E' K( G) b* ]6 U個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都
唔係唔平
# ~' Y- c: D( f' m係好貴
YV3S1E117XC050141

有嗎有嗎  我去找找看

我比較想知比男同去的內衣店係唔係旺角果間?

引用:
原帖由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-26 01:19 發表   
% o4 F* W% i1 E# J請問有沒有大大可介紹小弟呢?
0 v- m9 c7 _7 K6 N1 R因為小弟對此沒太多研究。! ?8 A( L5 B2 o$ O) c& g# A0 }
如果識人介紹的更好,謝大大們。
. ^! {7 B0 i  y% n(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
# g. c7 c  g+ t/ R8 R5 f) D2 @- D: u3 h3 a( p
可能沒有

我記得旺角好似有間
4 s! y9 ^2 V: F6 i( }& S' P$ m4 {& h4 z8 j7 \7 V5 r
只比男入去買

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   : q9 Z) D9 N, f6 g2 p) r
我記得旺角好似有間4 G+ e" b# e) X0 x# S# R; l

; p; b7 n8 o' [只比男入去買
4 ~8 c  |4 {- K" z0 Z觀塘分店好似無乜生意結束左…

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   
& V8 A8 `" a3 ~3 [我記得旺角好似有間1 ]' |  q* j1 a: `
5 N$ `  q& p( b3 O7 }4 x& d
只比男入去買
5 M5 m/ S0 E% g& v0 N) }
執左n年,無左好耐

上網買。。。。。。。。。