嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

請問有沒有大大可介紹小弟呢?$ c  I* L$ n' E$ r+ B
因為小弟對此沒太多研究。: T9 q( p; Z1 C4 M8 M
如果識人介紹的更好,謝大大們。' [# P# A" i8 ~  v; h
(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)$ @- P; Q  B, W9 `

; T- |* J- |! h/ |4 d0 [: B- F[ 本帖最後由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-27 18:46 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你幾大呀 我知邊到有 不過無試穿 間野只淮男仔入

men's mart

你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
, I$ l# k! ?& p+ H$ ]# E. Z$ q0 y1 u有D係專比男同性戀既內衣店既我知道

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-6-26 20:03 發表 ! |/ |' |" e2 f- R  p- t- v
你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
7 l8 @! w2 A, P有D係專比男同性戀既內衣店既我知道
! u: b2 q" B' y: k) B6 p
女性的
; M- p; s% K% A, d2 {小弟18' P+ ^9 F8 @4 n+ @, T' q* _2 Z
有的話pm通知或在此講可以嗎?

18歲都成人啦= =咁都問得出' D- o2 m2 C" g- O0 Q
你估買野試食咩,如果內衣個個試過晒邊有人會買=-=米癲啦
) }" G% d7 m1 J3 m  U$ X3 `- O" t比人試過既即係你會買??- P8 U, H( z; N" D' N/ R( N4 \

我想香港就沒有,多謝

有D係專比男同性戀既內衣店既

女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架

99.9%冇

i feel no....

引用:
原帖由 alexander 於 2009-8-8 00:21 發表   . L9 p, O1 |8 M4 c7 v% P. S
女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架
, @0 ~) H" y2 p, {1 t6 f4 {
& j) e% l% T2 t& R3 g個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-8 11:16 PM 發表   
7 x+ @* V' ^' a# E9 u4 \' S" f/ {" M# I% I3 M$ z

1 _( w2 ^2 O# u; m2 S個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都
唔係唔平. G4 G8 l0 H7 N) U' e) L' x! O
係好貴
YV3S1E117XC050141

有嗎有嗎  我去找找看

我比較想知比男同去的內衣店係唔係旺角果間?

引用:
原帖由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-26 01:19 發表   
" E* X+ A+ O9 [: s6 u1 M: v! {請問有沒有大大可介紹小弟呢?6 N! z  k' N) |% b) I
因為小弟對此沒太多研究。% J0 Q1 \' o0 S
如果識人介紹的更好,謝大大們。. l) M! J$ U: R- z
(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
2 v# J6 T$ J" T; I$ S8 t

; n. c+ _1 E: j! p5 ~+ K/ }, m) W; K. G可能沒有

我記得旺角好似有間/ ^% w7 {3 X% E. C1 z

( l6 `$ I; P% q# ~7 Q6 P只比男入去買

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   
. S: f  ~- Z4 N& R5 w! O0 V我記得旺角好似有間% U. w3 T7 S0 h0 R8 S2 R
8 u9 u# F7 s8 P0 F
只比男入去買
1 Z5 M8 O6 p9 c觀塘分店好似無乜生意結束左…

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   + Z# C1 u. A# M  x0 c, i: [
我記得旺角好似有間! V3 H* D% x4 u$ v" o/ N

. X% \% m4 q! b) w3 u只比男入去買
1 a- {1 j( s. r! ]. M8 h
執左n年,無左好耐

上網買。。。。。。。。。