嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

請問有沒有大大可介紹小弟呢?# w+ [- `, g& Z4 X
因為小弟對此沒太多研究。
: X) g. \7 R7 f  Z; l6 O如果識人介紹的更好,謝大大們。! {7 u* e9 q2 ^1 z1 K
(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
  |6 f4 t! M- Y$ M1 J- X* F$ \9 t' Q" F4 L" e% b# o2 T# M$ b! g
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你幾大呀 我知邊到有 不過無試穿 間野只淮男仔入

men's mart

你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =- o2 Z$ [. ^& H, ?) c- V0 c
有D係專比男同性戀既內衣店既我知道

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-6-26 20:03 發表 2 l5 M( {4 W9 B* l, E' u
你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
  f8 x- P' J  f; L% b5 r有D係專比男同性戀既內衣店既我知道
  e1 d8 k  G) |3 k% H/ l9 V女性的
6 z, C, n. O& C( W# @5 a小弟18! I! g+ T5 A% P. b
有的話pm通知或在此講可以嗎?

18歲都成人啦= =咁都問得出( |0 s0 s5 {- N* P* D
你估買野試食咩,如果內衣個個試過晒邊有人會買=-=米癲啦
& I5 }3 Q' A0 ?1 v) B比人試過既即係你會買??. m: g6 t! z6 ^) S8 ?

我想香港就沒有,多謝

有D係專比男同性戀既內衣店既

女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架

99.9%冇

i feel no....

引用:
原帖由 alexander 於 2009-8-8 00:21 發表   . w$ c0 ^8 ]( D9 G) D3 ?2 W
女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架
; L& X8 O/ A- ?9 O
( F" U1 ~- b6 B; G
個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-8 11:16 PM 發表   8 u& R) ]) ]4 d! V, q/ `
5 U+ p2 F6 D) `/ q
' H" G  j* H$ }
個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都
唔係唔平0 K5 V$ I1 D+ f; M4 @' g
係好貴
YV3S1E117XC050141

有嗎有嗎  我去找找看

我比較想知比男同去的內衣店係唔係旺角果間?

引用:
原帖由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-26 01:19 發表   6 l" I0 H+ y# ^
請問有沒有大大可介紹小弟呢?
% i( A2 D3 s% g/ @! E; [因為小弟對此沒太多研究。5 t* ^' Z, r# v! {+ V
如果識人介紹的更好,謝大大們。
2 `, R3 k' Q; h# d, Y(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
$ `) C5 u4 H! {" ?) P( ]% R/ D- Z# t( j0 y' O; o  k6 ]5 K4 J% H
可能沒有

我記得旺角好似有間, U. E% X5 G; I' h0 @- q# J# V# `) g

: u$ k$ x( \: J, ~  A5 S只比男入去買

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   
" B5 |$ [6 A4 y6 {我記得旺角好似有間7 G  ^# ~- C0 M4 E  S' v

5 A& t2 w0 h( u7 \2 e  n9 v只比男入去買
" j9 L: D0 d( [  p+ k觀塘分店好似無乜生意結束左…

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   
0 @: M, \4 k. O) p$ Z我記得旺角好似有間; m6 e2 y! k" B( }$ e/ E- ]

5 C: d4 n5 {0 f1 @+ o9 h: |只比男入去買
/ k2 p' W- ]4 C. `' n5 ]2 l' A
執左n年,無左好耐

上網買。。。。。。。。。