嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女朋友批准咗

你真幸運!

引用:
原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   * c, B6 r5 H# N1 y
同而家嘅女朋友都已經拍咗拖幾年,佢唔知我鐘意著女裝底底同用m 巾0 B* q+ H, E6 _+ V6 w; N
" e: V7 }  H6 V* [9 j
最近女朋友話原來一直都想睇我著吓佢嘅under,我當然話可以啦 8 `- M( v9 i3 H+ `+ Y
0 y9 t( ~# L. ^. M
之後著左一排女朋友都習慣我著佢嘅under, ...
/ X: P* I4 c% V8 @! M! |+ Z5 s1 R2 r 女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   ! g0 n* `8 ]3 v6 C
4 {8 t& J- h% z/ M4 w) |1 ^
女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
3 |& h/ I& }4 V/ Z& m

1 g* o. }" V# W( {3 I" j% }2 y8 w/ g$ y  w7 C' n+ P6 k
有冇,也著了 bra ?
8 F7 B% L2 W, L  Q6 u+ a$ ^1 q3 ]; w4 z% P0 Z1 `, `
享受 一分一秒的 CD

[quote]原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   
+ c; R% V: [6 E: A同而家

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   
" h( R5 n& ]" ?* I% Z
4 O$ S( T7 l' D2 H6 F1 K+ ? 女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
& D" u* [) F) g% |% _, ~' x# F! Q- N+ `9 h" I3 `& V
好就鐘意,
' M7 w- a' M  t# U# N3 \. f, p吾好,就是 借口。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-3 19:31 發表   
1 Y9 o/ f, g9 s1 u3 g& \: b4 S6 s% G* \
8 {& J! E, H- s, S. w+ R+ d
好就鐘意,4 n# g4 y$ g0 M1 x, C
吾好,就是 借口。
( R" N5 z4 C; d4 T+ i- M  [+ N) a. T& ^+ a, M  e% I
真的幸福呀

好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一齊。

恭喜你搵到咁好既女朋友!

引用:
原帖由 dennispri 於 2018-10-5 17:23 發表   9 r* U9 L6 X7 m5 J! \( e3 f4 c8 T
好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一 ...
' ^; }* N9 v" r# E  I. f
& X- ?6 _% B# X& y$ i1 B8 C
祝,早日達到。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-5 19:34 發表   
2 c/ W1 c! g2 I2 T' v) Y
( q, g+ {$ L9 ~* Z* |- q5 J/ |. u' z1 t! L. F9 M, c
祝,早日達到。
9 Y* F. `+ K9 l5 h

{+ [" N# L- X) s0 F8 U8 g6 }好希望,但真係機會好微
4 }5 h3 E2 K; M# T呢排睇左D 點去做女仔既AV, 真係好興奮, 發現原來自己係想做女性5 f3 W  c" t( D& x: @
玩後面竟然有高潮* r% S2 z$ h4 n" I
3 X  Q, y2 C/ O- w

恭喜你搵到一個咁好

好似再冇update. 唔知近來有咩新突破?

回復 52# gila 的帖子

我覺得係以後過住幸福快樂ge 生活。 lol