嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女朋友批准咗

你真幸運!

引用:
原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   0 ?- X& G) ]  y' L* U  R0 _" i9 [
同而家嘅女朋友都已經拍咗拖幾年,佢唔知我鐘意著女裝底底同用m 巾3 Z( H$ ^3 }2 e% p9 @9 w' e

0 d4 g7 ?6 ^# M6 N7 I; x最近女朋友話原來一直都想睇我著吓佢嘅under,我當然話可以啦 : n( i7 R; D' J$ d* a4 L8 L
; @+ g, }$ Q( N. T% M
之後著左一排女朋友都習慣我著佢嘅under, ...
3 R) U% r! |7 m! T  g$ v
女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表     v/ I) ?- X! t* f. x

' h# v/ J+ |1 y; ?9 L- |! J$ Q: Z" P 女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
. T  c7 D# T* E' Z* ]* T+ k  P
4 `1 @% S6 E: I1 J  |" Y/ T  ~
: `) ?$ {& S9 Y5 }有冇,也著了 bra ?
) G" Q. n2 g4 e2 w# h9 e+ k
* ]& B: S  Q  G5 x/ ^8 v3 v[ 本帖最後由 misslady 於 2018-10-3 19:23 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

[quote]原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   3 I& J( C# H* Q9 A5 G7 j
同而家

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   ) \8 c  C; K" @, C. ?, r1 r
9 `3 ]# @3 ]2 f) h* p" ^9 m4 {. g
女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
8 G) [0 @" u, s- C
) U  e$ W+ ?2 ?: q( w
好就鐘意,$ E8 I4 N5 F. H- f
吾好,就是 借口。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-3 19:31 發表     z8 e% e1 x, L) b) R

6 A+ ]) S. d; n$ h) [% T. W# {
3 C8 v  g  x+ B) ~9 q; ]好就鐘意,9 X. F1 f; o+ y+ F, F. J
吾好,就是 借口。
- x3 H; S" z# ?* O

1 Z! p2 l- Y) `  t% V真的幸福呀

好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一齊。

恭喜你搵到咁好既女朋友!

引用:
原帖由 dennispri 於 2018-10-5 17:23 發表   ! E4 N2 Q: M' _2 Y2 q, S& j. j
好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一 ...
+ ?" t" |; [) b8 ?7 A1 h! X9 m' e1 `5 r( ~
祝,早日達到。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-5 19:34 發表   % X) A7 r8 F1 Y

$ f8 I1 a3 u$ s9 A% e  F6 N: p1 Q% q
祝,早日達到。
, R" O9 L3 p. j7 W3 M, ]* e, |% {
" A4 i& b) Y0 q- x( A9 F
好希望,但真係機會好微
+ I1 J- E) @, \( y8 p呢排睇左D 點去做女仔既AV, 真係好興奮, 發現原來自己係想做女性
9 H! x+ @( ~7 `1 e玩後面竟然有高潮
( W% q3 r5 S5 u! J2 Z" T' M  `' Z" C' g( V8 Z

恭喜你搵到一個咁好

好似再冇update. 唔知近來有咩新突破?

回復 52# gila 的帖子

我覺得係以後過住幸福快樂ge 生活。 lol