嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女朋友批准咗

你真幸運!

引用:
原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   
, I) U, _: C+ D$ S% t: S同而家嘅女朋友都已經拍咗拖幾年,佢唔知我鐘意著女裝底底同用m 巾
4 T4 A, W2 u. V
0 `0 k% j+ M' t1 P最近女朋友話原來一直都想睇我著吓佢嘅under,我當然話可以啦
5 c) k* y& ~- ]# T. x  \7 G% ?' q  c! P7 B; f9 [4 O3 h
之後著左一排女朋友都習慣我著佢嘅under, ...
& n: j2 n( W. o! v
女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   
. z( J4 N- P$ q0 h% K9 w0 B, t, q0 G: f
女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
, m# n% L  ^$ \) m- V5 `
1 u3 n* ~) z; p' B. d0 g2 m1 j

* A" Y4 B2 T5 h6 b0 m有冇,也著了 bra ?: R2 I. v9 a; d1 n
9 s0 m7 _2 f3 k+ ?$ m9 @  y0 ?3 I
享受 一分一秒的 CD

[quote]原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   
' O* \8 M8 I5 l1 v: P) |" _) a同而家

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   
' C) J/ r, I, S+ j
. H) N* c  g8 m- U7 K3 x2 M+ O 女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
# h% F' M7 m+ E1 L/ a
, S  M9 Q) X/ v4 y! W
好就鐘意,' A4 t+ @& ?& q6 c; t4 P
吾好,就是 借口。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-3 19:31 發表   
) M2 R2 {/ _1 g! I% s3 H8 `0 ^. ?- Q) j; }! x# C# t

" N: c1 X6 O4 m好就鐘意,
* H( p# Z. a3 m% t& o% L) w吾好,就是 借口。
+ C" H3 c  I' M  D: v  H
3 k( f3 o" _2 |! o  Q9 L$ y真的幸福呀

好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一齊。

恭喜你搵到咁好既女朋友!

引用:
原帖由 dennispri 於 2018-10-5 17:23 發表   ! h* b5 c6 V7 X; U; z
好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一 ...
: V- u9 g; @9 A

5 E, w2 d) v: X祝,早日達到。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-5 19:34 發表   
* N6 H* i+ Q6 f8 g7 |9 M+ i: q- E& K  y& n( V9 K; _( N

( q- q) w/ J5 L% ~# F" u+ B祝,早日達到。
' g+ L; [% k- K0 u9 x" c+ Q- _/ ]( s" z. c1 t  z8 V, B5 p
好希望,但真係機會好微$ r; v) E; Y- h/ v, Z% M
呢排睇左D 點去做女仔既AV, 真係好興奮, 發現原來自己係想做女性4 D  Z8 \8 D$ N4 I: [
玩後面竟然有高潮1 ~; x" k( o  u

0 b# z6 R3 S1 k2 H8 p[ 本帖最後由 dennispri 於 2018-10-5 21:47 編輯 ]

恭喜你搵到一個咁好

好似再冇update. 唔知近來有咩新突破?

回復 52# gila 的帖子

我覺得係以後過住幸福快樂ge 生活。 lol