嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女朋友批准咗

你真幸運!

引用:
原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   % X! [$ x8 s( v  L: p% h
同而家嘅女朋友都已經拍咗拖幾年,佢唔知我鐘意著女裝底底同用m 巾
* b$ I! d, V' L
  ]+ h, q' g. ^, j) R/ Z$ N最近女朋友話原來一直都想睇我著吓佢嘅under,我當然話可以啦
. T$ `7 l" o: l5 C) w0 b8 `2 b, f5 y9 ~# m, C# P- f
之後著左一排女朋友都習慣我著佢嘅under, ...
0 d( V0 s) F* U9 E0 Q9 d( d7 W
女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   
: A- c4 F- q  N) E8 @
  h) ~6 G, u- y4 U8 C5 ~) g1 v 女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
6 g7 B* l. x. `- c

8 |6 ^1 e- {& a. \9 e0 M  s2 _1 A& [/ d/ d3 H5 U/ K
有冇,也著了 bra ?( [: H  J8 Q" O+ |- f7 w

% U( i4 ~/ e7 n2 }[ 本帖最後由 misslady 於 2018-10-3 19:23 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

[quote]原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   7 K( s2 j; F1 c- }2 a7 F
同而家

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   
9 n; D! U$ c1 S4 s
! ]' U$ m" \3 j% M0 A 女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
! |8 R/ [0 W5 D, w) |6 l
- Q8 |& r7 S5 I8 R好就鐘意,
6 x8 |, ?8 r' e4 \6 g& a+ i: B吾好,就是 借口。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-3 19:31 發表   
0 M# j6 v  P: j- p& {9 D! Z! l5 r9 a9 q0 X9 P4 k

% v6 y" k0 w' B好就鐘意,
  e# q$ ^* m7 Y& z4 i% z吾好,就是 借口。
2 f# V# z/ R. N4 a" S5 P9 y8 {
6 d+ P; R/ a$ S/ m真的幸福呀

好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一齊。

恭喜你搵到咁好既女朋友!

引用:
原帖由 dennispri 於 2018-10-5 17:23 發表   
0 U; D+ r4 U9 q! l; F2 K) x" C好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一 ...
* _0 _% e7 t" {
+ C- x( r4 _; X0 p5 E4 A祝,早日達到。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-5 19:34 發表   
5 H3 ]) q4 S# W5 o0 o1 V: l- T2 J
0 ]/ ?& p( p9 L! g8 P: F
" W$ \% ^3 e/ w+ X7 i+ Y# ]祝,早日達到。
0 X. o. b& ?1 p5 k
' N# ?* N1 P0 p9 y4 j% L' Q好希望,但真係機會好微1 R( ?, p$ ?/ [, e- m; J
呢排睇左D 點去做女仔既AV, 真係好興奮, 發現原來自己係想做女性
! u: u8 w% G1 H+ {. s0 B5 |玩後面竟然有高潮
$ ^7 j9 R* M' k8 }0 m" x) Q. r; ^& y3 E0 _5 G+ Y% W& |

恭喜你搵到一個咁好

好似再冇update. 唔知近來有咩新突破?

回復 52# gila 的帖子

我覺得係以後過住幸福快樂ge 生活。 lol