嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

先介紹下自己:0 b9 k8 B+ J- Z+ S- H4 J2 X
30歲
; F% b  H& B- Y# Q168cm; U  Q. `7 |" X3 u- P5 \8 ?! n# x
正常身型3 v6 d( C& U6 M8 W. g
住喺港島區$ Q. l/ ~( b% ^2 Y; `

% q, j$ v' Y' Q一直都係同女仔拍拖
+ g7 p; s. o$ B想試下同cd發展下,睇下係咩感覺$ ]7 x( n7 B! L5 p0 `
希望妳係cd起上黎似女仔,最好係小女生咁" F" ?. l  [3 F1 v# k
我亦都會好似對女仔咁對你 大家以禮相待
7 c- ^5 l# d5 o% E  t( a  J9 b- Q$ G搵錢既唔需要聯絡我,真心想認識同發展先好. r( ~" @6 u) C7 j
9 L  [' s/ e+ b5 O6 W
有意留個contact (what,line,whatsapp),大家傾下了解下
覺得好的就按一下感謝吧~~

你有女朋友嗎?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

單身,所以先搵發展

有無妹妹想認識下呢?

感情

引用:
原帖由 cd2017 於 2017-12-14 13:45 發表   1 k& H$ K- Q" N: x' E' B  i
感情
. F: `7 r5 G0 H+ L$ p# V對 係要感情

其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-15 14:20 發表   
+ k# }3 ^4 P( i2 E7 H其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…
% g: `# `. o" F4 ?- c  K
) _2 A' y: u5 {
試下先知

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/12/2017 18:48 發表   3 B5 Y* ^- j* C8 y. _: X4 g
, [3 T1 ]- \) \0 ?' _8 T8 j. p
* U# x# j( u7 R( q! A$ w
試下先知
, v' f* d! q" y3 a; g個人選擇了台灣的…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 02:32 發表   6 p5 ?5 X4 q# R1 L0 [1 k

3 \* B, E4 x: Z' [3 A& e' {9 l. u個人選擇了台灣的…
; i6 A4 Z+ M4 I5 N" Q: m& }
台灣既都唔錯啊

今日非常悶

引用:
原帖由 Seekforcd 於 16/12/2017 16:43 發表   
7 G: _& e+ f( |7 K8 s今日非常悶
5 D/ m. k, H- }0 c8 x
找個姊妹聊天囉…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 22:03 發表   
, ~6 }# z$ s; \9 K2 n, b$ R
+ z. m! E! b% j" p找個姊妹聊天囉…
5 t# L3 V% @$ }" v0 h' q; h! @無人理我

引用:
原帖由 Seekforcd 於 17/12/2017 06:26 發表   
5 }' o# k- }" ^) g# K. U
5 n1 I5 a( X6 ^' E( B- G. P無人理我
3 T# o3 X! J/ N- e
自己主動點加姊妹們好友…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 04:56 發表   ' e; i% l/ a5 ]  _- t! I' T
' v8 B* f1 @" g' q; h
自己主動點加姊妹們好友…XD
% C  U5 P/ q( _" I
其實點先識到台灣姊妹

引用:
原帖由 Seekforcd 於 18/12/2017 13:10 發表   
8 v5 d  U9 w9 F- R* R) B: N+ r, E$ k0 Q
其實點先識到台灣姊妹
3 q! Y* }* f8 c' a9 S$ I6 B$ GFb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 13:59 發表   . L6 h/ P, T. X. L& u& T8 ]0 D0 }

; ~( K4 ^: ^% w" w8 w! GFb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…
; E9 U# P& i2 V謝了 試下用先

仲有無靚cd

仲有無靚cd

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/1/2018 21:41 發表   
+ }0 y' V! u& H' W7 f6 r7 @" R" E仲有無靚cd
; K; K3 E: m# B$ a3 e, _& c7 f
還是找不到?