嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

先介紹下自己:
8 _, t: Z5 p& r0 s1 e: [30歲  s* n7 |+ u  w$ ?: r
168cm
. T- |; l9 j/ Z: Y正常身型
5 t; n4 }6 i) f2 i6 j  L, E. D* U住喺港島區$ H  ?" X1 f1 Z/ K7 y" ^; u1 w

. H( x/ d, J" v/ c1 u, x- ?7 _一直都係同女仔拍拖
- X- X- [$ ~3 A  e- D想試下同cd發展下,睇下係咩感覺
5 R- N: V; V8 I2 K  ^2 [希望妳係cd起上黎似女仔,最好係小女生咁
$ h0 x+ k5 E4 y6 N) o+ M  @我亦都會好似對女仔咁對你 大家以禮相待& V) \& t% U- Q% W% j
搵錢既唔需要聯絡我,真心想認識同發展先好. q( i+ |8 \# m+ s8 N% ?
( ~7 A& ?- |+ s  q/ j  {5 O$ y
有意留個contact (what,line,whatsapp),大家傾下了解下
覺得好的就按一下感謝吧~~

你有女朋友嗎?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

單身,所以先搵發展

有無妹妹想認識下呢?

感情

引用:
原帖由 cd2017 於 2017-12-14 13:45 發表   
6 Z" q0 n) d. a; F2 W/ @: J感情
9 J; V. n+ \( F, W5 u7 C
對 係要感情

其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-15 14:20 發表   5 H  O# F) b+ a( f2 {8 {
其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…
+ N5 F# w! Y) {
8 `# b9 F# o* u, d
試下先知

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/12/2017 18:48 發表   6 @# l6 s6 Z! K& V% s
. f3 O. O- ?6 v, N4 Z/ P2 N$ z

$ w) N" s& {) g( v) {& r) A! \試下先知
9 e+ Q; [/ V$ y' R& y. y個人選擇了台灣的…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 02:32 發表   $ l9 O& b( W4 E# I- j, A+ `4 N( v

2 x8 I( _; B( y3 G個人選擇了台灣的…
+ h$ r% y2 m7 j; \
台灣既都唔錯啊

今日非常悶

引用:
原帖由 Seekforcd 於 16/12/2017 16:43 發表   6 ~1 S! @1 F5 x; h" p( b
今日非常悶
! G4 V8 |' H" B  ^
找個姊妹聊天囉…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 22:03 發表   5 B2 X& n0 J5 B" K: Z6 x6 d
7 Q" f$ O2 l8 N
找個姊妹聊天囉…
/ e1 G) Q3 D1 X
無人理我

引用:
原帖由 Seekforcd 於 17/12/2017 06:26 發表   
1 _4 V  l# f4 D4 c' {& J; V& g) x# [# T* l! W/ a
無人理我
' l. I/ H) @$ z" t* I8 w; n
自己主動點加姊妹們好友…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 04:56 發表   
( I$ b" @% d- C/ Q% I8 w, c6 U1 p
0 \; a3 D) M: ?, m3 }4 D* \自己主動點加姊妹們好友…XD
- J/ _: o( u# g3 a- e" x# p其實點先識到台灣姊妹

引用:
原帖由 Seekforcd 於 18/12/2017 13:10 發表   ' S2 i) g! l/ `9 n& {6 \
3 G+ D! G6 l( I- R
其實點先識到台灣姊妹
" B: D' U. y; z2 b
Fb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 13:59 發表   1 r0 u4 Q, a, V8 R: Y$ s

8 A3 d) Y6 s  z' f5 {' S) T: r: Y; cFb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…
; x9 P% K* Q2 z! {
謝了 試下用先

仲有無靚cd

仲有無靚cd

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/1/2018 21:41 發表   ' t' X: C1 F+ ]$ V
仲有無靚cd
  b6 ]; @4 `' J還是找不到?