嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

先介紹下自己:4 x* U% ~' d( x- \
30歲
1 J3 u2 ]. |& e2 W% ?2 Z168cm
* a1 Y; H$ s  }+ ]$ r% H4 v正常身型
6 W4 `& J1 v( d7 a* p6 g住喺港島區
( S8 X& h. V$ p- k: k
% \' }2 ^8 ?' f一直都係同女仔拍拖  A0 K0 n- y0 R  @( ^
想試下同cd發展下,睇下係咩感覺6 @) m# W3 H% }1 P. V2 D
希望妳係cd起上黎似女仔,最好係小女生咁
9 z% r+ K* k7 D/ t/ U我亦都會好似對女仔咁對你 大家以禮相待+ _) i; w& `% S# j$ E# K+ C6 v8 i
搵錢既唔需要聯絡我,真心想認識同發展先好" k' }! b* O& j% r4 w* A1 e- L

- M4 u* Q( B+ Q& B& Z1 I) M0 v有意留個contact (what,line,whatsapp),大家傾下了解下
覺得好的就按一下感謝吧~~

你有女朋友嗎?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

單身,所以先搵發展

有無妹妹想認識下呢?

感情

引用:
原帖由 cd2017 於 2017-12-14 13:45 發表   $ |- D. _& [8 L4 {7 S
感情
1 r/ A: a+ x, W7 Z' ^" |; s: G4 \9 B
對 係要感情

其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-15 14:20 發表   8 l* h. I( ?. Z9 p% ^, [- g
其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…
9 l) z5 z% R3 e) F

$ t" o' v& B0 l8 k4 G. E+ R! q/ C試下先知

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/12/2017 18:48 發表   . @8 n+ |# @: X$ N1 }, E

N: j& `# |( ~/ x: y' X0 P: \ 6 ^& i' g0 \+ F( ~, w7 r1 H
試下先知
7 u) ~7 b& G" L# B+ ?5 W
個人選擇了台灣的…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 02:32 發表   
) @% s# V% q, _: r- j& f$ r, T4 v+ E( f, W
個人選擇了台灣的…
9 W0 P0 X3 ?: ~2 A5 T5 i台灣既都唔錯啊

今日非常悶

引用:
原帖由 Seekforcd 於 16/12/2017 16:43 發表     Y1 Z# P9 C! i4 `0 J8 q
今日非常悶
' c& o( s5 y9 q
找個姊妹聊天囉…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 22:03 發表   ' s% h) V% S5 g" Z( e  p
/ a& ^6 f- Z6 J9 Q2 w
找個姊妹聊天囉…
9 G6 Y$ O! @& M& X" n' @# m$ b無人理我

引用:
原帖由 Seekforcd 於 17/12/2017 06:26 發表   6 F$ @1 z  ^1 l6 y: W; e( K$ w
- r  `. n6 ~! S4 f- B
無人理我
9 r& H) `1 U' z( M4 F0 e9 f自己主動點加姊妹們好友…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 04:56 發表   6 A: U+ i7 V+ u" _9 u

9 N) W2 b4 G9 O- b  `+ N自己主動點加姊妹們好友…XD
6 q+ _+ x1 m+ Y+ g
其實點先識到台灣姊妹

引用:
原帖由 Seekforcd 於 18/12/2017 13:10 發表   
$ W1 S7 y; z( l. T
7 k! s3 c: Z( \( j) @5 Q其實點先識到台灣姊妹
2 s( F% s4 p9 l0 V' P" n
Fb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 13:59 發表   ; R% z, x! o: p. v- B4 X# b0 G
, n7 A7 A% }& O
Fb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…
  J( Q3 z  D0 n3 G: x
謝了 試下用先

仲有無靚cd

仲有無靚cd

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/1/2018 21:41 發表   # B/ L' L* ]- U* |1 ?
仲有無靚cd
  n, R. C4 J" [
還是找不到?