嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

美孚cd

美孚cd

尋晚美孚見到個靚靚cd,唔知唔呢度呢?係可以pm我嗎?很想認識你
覺得好的就按一下感謝吧~~

咁都俾你見到我 2 L* e; @$ t" d4 Q
我琴晚成晚係美孚上堂喎
' w8 D; p: p" C/ ?個cd 著咩衫嫁~

黑色短裙, 是你嗎?

咁我地無緣碰面啦XD * c' X. x2 x& n* j, W5 c( y
BTW, 你點識別出佢係CD丫?

睇到個骨格同個人直覺

https://www.youtube.com/watch?v=7rTq1WaUIJY8 o7 C, g) x* H) c) H
+ |0 ~. Y/ F: d6 E* M3 G& [
你係咪見到佢呀

我都係美孚遇過,不過係中午,位美女比較怕羞一見人就走😂

回復 1# emkaz 的帖子

美孚近邊度見到?嗰陣幾點?. \, `  t  g1 Z+ k' X. P% b
: s( z5 c2 D3 H0 L; u" b

引用:
原帖由 ee5050 於 2018-4-24 00:24 發表   + m. x+ J. I3 b* F
美孚近邊度見到?嗰陣幾點?
# ?0 T% V+ s! N; H: X4 r
3 P4 b, {( Y4 C* ^4 P& X6 D地點近九巴office約12~1pm; D- i  u$ Z2 C' K

" R# \% X* }% L9 P% g是妳嗎?

回復 9# benny79 的帖子

唔記得,可能唔係!

引用:
原帖由 ee5050 於 2018-4-24 10:17 發表   
3 q2 k# [" M: N8 p: }唔記得,可能唔係!
2 J  ]" W  Y. t9 r; R
) ^, R, G  k. R% S& V4 f" J咁睇下有冇機會見到妳# h+ |; H6 `4 v  p

! \7 P) Y  v' L. a) _# [5 n/ P0 ][ 本帖最後由 benny79 於 2018-4-24 14:43 編輯 ]

回復 11# benny79 的帖子

今晚去街,不過唔去美孚

引用:
原帖由 emkaz 於 2017-12-14 16:56 發表   / M3 z9 n/ k0 w8 p
黑色短裙, 是你嗎?
; Y# s$ N; K$ A6 d/ S* A& v: o( o- o# n- I* x6 q: ~
好奇一問,位姊妹係咪啡色曲髮長boot?
1 N3 @3 c0 H# R; S- D0 m
: \. L+ m% q! b% q# }諗緊係咪我地見到同一人

回復 13# benny79 的帖子

Not me, I don’t like boot!

回復 14# ee5050 的帖子

咁妳既fav.服飾係?

OL look, 帶少少性感⋯⋯

回復 15# benny79 的帖子

你不是cd吧?

引用:
原帖由 ee5050 於 2018-4-25 23:04 發表   ' N: M1 d% n+ a8 r. U8 x
你不是cd吧?
6 p9 w& O* e, w. `
. b. u3 V8 m6 G  O9 o: [+ E
我唔係cd,只係鍾意cd姊妹

回復 18# benny79 的帖子

做乜唔鍾意女人走去鍾意cd姊妹?

引用:
原帖由 ee5050 於 2018-4-26 09:59 發表   
$ N* G: L5 x8 V& j( _做乜唔鍾意女人走去鍾意cd姊妹?
3 d/ W7 b  |: N& U* a- J1 s0 V
- }9 M- j$ f" C; X咁直接 . r# M- P4 O# f# M

9 |0 S: _1 Y1 ?其實本身係bi但又覺得同cd姊妹相處比同女仔舒服好多,可能佢地始終明白男仔多D