嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人用過Nateen 超強夜用 這隻尿片🤔🤔

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

那裡可買到?????????

未見過啊!厚唔厚?

淘寶有得買的價錢算平 299人民幣 80片 (連集運預370左右) 4.625每條) r* F! H+ ]- {  G
今日唔知點解下左架 我問下先
- f' i' `8 ]  C6 @( y2 f
1 B: `7 G. s2 w, L6 U淨係睇吸收量 我估厚 我現時未用過 遲D試下

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-16 18:33 發表   
  t% A/ _, E4 Q5 Y# L. w& G淘寶有得買的價錢算平 299人民幣 80片 (連集運預370左右) 4.625每條5 l; L6 f  J1 I2 ?; D$ \* e4 O" Z& W
今日唔知點解下左架 我問下先
/ `2 }3 W( x, b. r; P0 z8 X& p! X( z9 P2 ?  V4 I  N2 ]
淨係睇吸收量 我估厚 我現時未用過 遲D試下
& c! A, B+ B3 r$ D% `, H; Y! V  e9 U
+ h' R, z% j; s) ^2 g" \; m- B

$ N8 }6 N+ _" l# }  L. N問過原來係無貨

呢隻我用緊佢既尿芯, 吸得多又唔會漏, 呢個價錢黎講係top 1既產品

吸收量3公升,很厲害...........

都係哦 所以問下意見之後考慮轉用佢

我都想試下

用過唔錯,但面層不織布,時間一長魔術貼就好易鬆

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-12-28 16:11 發表   
' ^) G6 p* Y$ ^4 T2 y用過唔錯,但面層不織布,時間一長魔術貼就好易鬆
- w9 Y* c$ b; B2 O9 i
/ c: i1 u: s9 a2 W  W0 E' p4 e5 ?3 [! l, G0 I4 [4 f% m! C% E
如果棉柔的話 唔係反而好啲無咁易爛 膠面好易爛

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-28 23:29 發表   
* L# l3 {7 Y" k' Y3 d" W' l
, O2 X; {! b, V; l3 U" Z$ E& M4 o) P3 Q& B( c8 F( J- B  H

# Y$ t; Y4 a2 h如果棉柔的話 唔係反而好啲無咁易爛 膠面好易爛
* Y  g3 L  A( I( _
膠面都有分唔同級數,我用abu既未試過爛

未用過會唔會好焗

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2018-1-4 00:44 發表   
; J8 W* S6 z3 D
) {1 B3 F$ ~/ @+ y3 S# d7 e膠面都有分唔同級數,我用abu既未試過爛
% L$ q) y7 `3 B; S
$ k) o' W3 `. j$ H" h
$ l( }* |- N; B( d. r4 ^" _abu我未用過 只係之前用過護理寶 同 松鶴 膠面尿片好易爛

引用:
原帖由 alanone1 於 2018-1-5 20:20 發表   5 s7 Y2 h0 e) Z$ B: |* G
' T! E; a5 l! R& [- |1 e

2 b1 x" |+ ~) `' y  T3 g, \$ u7 s; G) G
abu我未用過 只係之前用過護理寶 同 松鶴 膠面尿片好易爛
. Y. U$ d! b5 D0 v8 _
8 p' a$ r3 y6 R( E# i7 i. {3 @
呢O的垃圾都不如~