嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人用過Nateen 超強夜用 這隻尿片🤔🤔

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

那裡可買到?????????

未見過啊!厚唔厚?

淘寶有得買的價錢算平 299人民幣 80片 (連集運預370左右) 4.625每條7 k( h1 k; R# G6 [- Q; K& G
今日唔知點解下左架 我問下先
: n- _( T3 p0 E+ v
; ]( ?7 p5 ~6 B  W% E8 q淨係睇吸收量 我估厚 我現時未用過 遲D試下

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-16 18:33 發表   
6 d7 @5 Q! Y( \. Z, W5 D淘寶有得買的價錢算平 299人民幣 80片 (連集運預370左右) 4.625每條/ W- Y9 X" t: t2 A! g
今日唔知點解下左架 我問下先 . z/ ^0 P4 B7 F# l

* t3 _) {7 h7 O* B6 V1 F. }淨係睇吸收量 我估厚 我現時未用過 遲D試下
8 X4 Z1 a1 J2 {3 ^6 `; D/ V2 y
6 y- {) Q3 h$ z" F3 `, w0 l; q. ]& H2 ?. c6 W1 i

" w2 r- b2 E4 h0 J問過原來係無貨

呢隻我用緊佢既尿芯, 吸得多又唔會漏, 呢個價錢黎講係top 1既產品

吸收量3公升,很厲害...........

都係哦 所以問下意見之後考慮轉用佢

我都想試下

用過唔錯,但面層不織布,時間一長魔術貼就好易鬆

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-12-28 16:11 發表   
7 q8 w' F+ N: Z2 L用過唔錯,但面層不織布,時間一長魔術貼就好易鬆
  @* Y& n3 m- o4 C6 H/ |2 \) O# Q% \7 y5 B
# ~5 c2 F% B; |: ?
如果棉柔的話 唔係反而好啲無咁易爛 膠面好易爛

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-28 23:29 發表   
' g# m' Y4 Z, G0 G- q5 O3 X8 b8 V4 l3 k6 S

( m7 Q. S" W2 x% @! o- ~! n" B! F) E( r6 P' }: \
如果棉柔的話 唔係反而好啲無咁易爛 膠面好易爛
! Z- b! q8 v; {2 {" h6 R, X膠面都有分唔同級數,我用abu既未試過爛

未用過會唔會好焗

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2018-1-4 00:44 發表   ( Y0 w" a# f' r' l# K; j

D( s' S4 g( g' b8 l+ `& y膠面都有分唔同級數,我用abu既未試過爛
3 Q" {3 [/ K5 l& I; m
' E+ k3 B$ P9 ^  f
1 W# _. B7 U& p+ j7 H; ]9 {# habu我未用過 只係之前用過護理寶 同 松鶴 膠面尿片好易爛

引用:
原帖由 alanone1 於 2018-1-5 20:20 發表   / X3 p7 t# T% [7 T) l7 u
% X' Y' i  V; u* `  g
. o: I; X3 X" W$ {+ k

, b' L' E7 }3 H5 ^1 F3 ], kabu我未用過 只係之前用過護理寶 同 松鶴 膠面尿片好易爛
. _- ?4 _" \. Y* i, E" j! i: B- c3 w
2 B# ^, Z1 d6 v1 @# b+ [呢O的垃圾都不如~