嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   
% v" {+ I3 S9 c9 K( ?! F& {* {( G- c/ A5 {. _; w. L" Q/ Q& A2 l* u# I
2 s% X" e' S3 _0 m; X
有個妹但廢事啦
& H6 n% L; A& |% V, p" {0 m- z
& r& x0 R9 ]% P0 U有原因。7 a# f- ^0 q- O$ @6 s6 \
被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表     _7 ~; ^  X" Z/ c  C$ |1 m
/ l# f7 i0 d# D3 y
) ~3 ]& }# o1 l/ A2 [
裙太短真空?: X0 p& ]% v# {
如果係就罰全裸啦3 r5 k# c: h9 X! ?% _
6 t  w6 E1 e/ a: b( o
如果係校裙合規格但真空返學
7 k0 q, y5 o  q8 Z就要接受調教啦
  [2 {+ f' M% ^8 V1 V. s% y
* c* D5 O& L% {) B女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   / B, y$ ]1 y  M# @! P. r
" O. ~- }1 ]* s+ |8 S
8 G! [, f' \& J0 f/ O
女老師做錯,都要受罰。
: s9 `) @. s  |* b7 P

4 p# R1 v" ?* b( p, `- @4 I; W做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   
. t* A: ]! D1 L7 \/ L我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
6 N, y- R+ m% \8 k( E' [* ~7 G- X; c$ s3 F
心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   
# W( Q* B( I: z  m  b1 p
: T% I  w$ I9 h' g6 v4 j  x$ z; c) }) F$ d0 G+ K% m! ?. J- f. X
心目中有無邊幾間?
& i( a8 c  o. d8 R% N- }
考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想' ?& C5 }. B+ m4 u# h) W" r* ]
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   ' g+ {0 X6 R' g2 G5 h( y& D
我就想係DGS HTC MSS
  A- J  x* z  z0 B/ B$ V6 e) T* ^1 [6 f6 _
你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
/ t# j8 Z% G7 E8 y/ g2 I我就想係DGS HTC MSS
: i; X8 U* a+ K0 `馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   - Q: s  P8 ^& S
我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
  U7 ]  `% A8 [$ R/ y3 G4 R想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
' K1 P, ~9 I/ C. W+ k: u
協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   ( n) F0 w/ ?; d3 s2 w. J: X

! ]+ F$ X) H3 Q( Z( n- s4 s( _讀女校7 z$ o, T/ Y# G
全校得我一個男
: W" p; T3 ], \, g" k! v2 _6 s; P/ e6 ]所有女都當我係女
* K+ k, ^. n0 E咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   
% {2 D) _+ b; a; M) G% n5 x$ {  I1 ]# w- u0 K, O7 e
馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
' M( w9 N$ ?" Y0 P* \
8 l' x1 X. @4 Z- f
5 h0 W4 ~8 ?2 M: o$ u
我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   + u2 j- s! G/ d0 f* I4 d: w

& P) H# W) g$ X, b8 l0 }, e8 D! }. ]0 T7 Z. Y7 e( F+ i
3 y# l( Q! ?; R  j: z" m
我就鍾意低年級前拉鏈設計
- `' W/ x- I7 N& y$ f
我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   
5 r1 {) |* ~6 ^" C) A2 F( `
- r& M2 ]  _4 w" V' C" n我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
( n, E9 |* K- N+ D

- E! X' a3 M8 H1 b最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   0 Y2 Q8 O1 C( s& _7 l% ^
[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
1 w7 b8 T& @/ l
* f* }! W) v& u  S" R讀女校+ l- X# D: s: G0 h! m- d) B
全校得我一個男
1 m0 P* T. Q$ q9 z& h所有女都當我係女0 ^4 r; d- x& Z
咁一齊玩
* \6 W# ^2 ?. Q- W( H; |/ R( q. p
+ Z" b8 q1 K$ g, ]+ p* \7 z一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。