嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   : f* m0 ]3 J% f" s" h! t

# H! w) S4 _+ P7 i3 m- G) k  h" t- }' \4 L5 l8 l, E
有個妹但廢事啦
8 C2 E& \9 E- F9 T
# P! K1 d) ~/ ]% B, \! [有原因。
$ r3 K1 l% c- D" t2 E被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表   0 e+ m$ b, ^( T
/ a9 j6 ]+ w  L" x" F" G: ?' c2 t" h
, I0 k4 b! z6 B7 A8 C
裙太短真空?. Z7 J8 p# w  Y+ F. L% P- K. Z& w& x
如果係就罰全裸啦
) _# L2 U: n$ S! e6 [1 j$ B5 T5 I) K4 h+ J3 Z
如果係校裙合規格但真空返學1 g; |1 P+ [& e" M( A; g' i1 f
就要接受調教啦
% Y% m3 B' H/ G& X3 r/ y/ m- p3 N6 [. |* k2 L: t# `6 q" U7 o
女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   
% h: p; I2 d1 U0 Q! ]- v. k% u0 f7 f
! P/ `( L  d) T3 ^
女老師做錯,都要受罰。
6 K- D% z% b3 ~: g/ L- i$ X9 d1 H3 R7 `& _& Y* v/ E, q
做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   
% l+ G6 d8 u, d* R6 r( a我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
2 G& b) F8 l5 ~( ~; w8 V; a# T' Y- E# Q) U! X' L( O
心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   7 m- B3 ~2 K9 U
) d5 Z; N; N) n; q% P5 |: p5 \1 X
. i% E. A) H' s1 ?5 n- }; Y3 L8 D& W
心目中有無邊幾間?
# x7 O1 i: Q1 I3 X! F" [# ^考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
9 ]/ g/ `- O# v3 V; c% G  B( n, H想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
0 |% i( Z. d, s我就想係DGS HTC MSS
9 o6 J3 S) S# u, }% c: o/ {

: b' U$ _0 N# D' B: ?- G  b5 U# y你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
1 A. C; _% y' B9 s4 v: k' a/ z! e我就想係DGS HTC MSS
+ z# s+ ^) x' \. Z4 [1 O馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   0 N/ M9 L  |* v8 X0 W2 X: P
我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
  |! g: N% r5 i' p3 n+ A想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
  }3 O7 o3 e! L2 r5 S協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
# d3 O9 ]* Z' t. ~$ [1 q$ N, q1 h, {& X( |3 j
讀女校7 v' F( [; ^3 N  \1 w3 V4 z
全校得我一個男
' A2 I" z0 s, o& K, `+ b% Z所有女都當我係女0 {5 d( B" _" @
咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   
; q% W7 k& K- V0 C8 z. _5 t
* I" c2 h) q+ F5 ~& r馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
: u' |* b3 ?. e3 I; r) o1 `
# [# ~% K7 C5 w2 ]  c8 {3 I" ?0 g$ {; P% T/ p' a  f1 X
我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   
' L* ]3 ~+ W5 c, W4 V
9 }1 c9 x9 ~3 s/ M5 g  T" a1 q  `. ]% h  ]7 v
- \% p% h8 x, |; l4 {5 Q1 o4 f, X
我就鍾意低年級前拉鏈設計
% h. @# O9 p4 {! t: I' L* r我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   
) t+ Y+ c' [+ p' d
+ }6 n, W# V' }0 v4 V我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
% G2 O8 K- g9 Y; q! p" j
, d3 t% M9 w; M& m" p最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   
; J2 U" F5 Y7 c6 {% L  h[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   ! ^# J- y) N5 u3 e, [* n$ o! C/ ]& o! u
; @) \! `# _0 A" i) Q; k  Q
讀女校( C- r0 D6 Y* f* C% X+ c. _3 o" i
全校得我一個男
" y( R+ T% E" Y" h) w" [所有女都當我係女
5 R2 \! f. u3 I1 E( m; _咁一齊玩
* l# {9 l* t& |1 g' G* O* z4 u$ i8 b4 x, U6 l1 y- `; _
一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。