嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   
, Z$ d& y- j2 ]* ^. Z: _3 E& {+ S; V) \. w/ @
6 U+ D9 _4 Z* r+ S+ q! m+ Q" @8 ^
有個妹但廢事啦
* [1 Z1 ^, ]/ T7 q0 u
( J2 ?5 s# D( E# M* B, b* J9 J7 U有原因。
) {' t! S0 d( k8 m被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表   
9 F3 z, v: e, n4 c+ X9 ?) M' ?5 Y
3 c- p$ E/ [# }# p1 j$ T
+ A: G" i; J5 q! }裙太短真空?5 a0 A4 k) T/ [. q9 B
如果係就罰全裸啦1 b0 |# U& O7 I! v- f( g2 u7 W! ~5 q* B
9 {3 W3 @% A  A! h$ a: B7 b
如果係校裙合規格但真空返學9 m3 ]( w5 z2 x; o5 u4 p% k# {' H
就要接受調教啦
& ^' G1 J. I+ _) P: e
2 F: t$ r: V! |! @7 P" b4 H
女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   $ m( N$ l. N  U7 {
/ @. D0 E  N5 h- N, o  ]

7 s: t# `( e1 F" e9 i+ y6 ~女老師做錯,都要受罰。
) ~# x% E4 t: z7 {  d- ~! b
2 J& X% A: f, B做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   / P+ S6 H( Y( l
我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
  G& v1 J( C8 @* g3 B  z/ l$ {7 b# N+ \
心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   
* h1 [1 `3 Y* u& f
; v3 _: T" o3 ]  v* L, N* E- j5 g& Y! F( p" ^
心目中有無邊幾間?
( {9 k* j: B! X考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
8 ~" i7 B* ]& \7 i7 b想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   7 [! H3 H4 N! ~. s6 O) ~+ a2 V
( J. x3 N0 g# e9 R% u- g

2 N! I# ~' M# K  b9 W你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   2 @4 L2 t: h1 f+ x: z2 q
9 J! t4 D% P$ i! \* x馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   ! r- ^- O- u3 ]9 q4 q8 [9 w
我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
" P+ Y: T( b5 q$ R# i  j想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
0 x( r$ ~- c; b  J& n' N  O7 A4 y( |協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
  X* H! ~; E! M9 S7 z! H1 A$ Q- d' \# x
讀女校) U+ P" y, I" S" ?5 h2 _
全校得我一個男7 h8 \/ }$ u% r7 q) Q7 K- d8 T
所有女都當我係女
. W8 _: K4 |, w9 Z- n8 e; t咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   
( U# F5 ^9 K7 l: O" |% W- P; v0 F2 i; t$ x- v0 A
馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
; i% ^* y. z1 O4 G5 H
4 u8 A7 l8 Y- v$ d( g
* E. V/ I3 b- g" q* v8 Z我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   
  Y  z( ?  `! O. S& p' y7 y+ v; S6 M
! H3 P0 n0 V$ g( w3 Z; ?- C! s

; V- [. p! Z6 T( p" ~% x我就鍾意低年級前拉鏈設計
6 H* i2 I% T+ U+ Q6 b+ `# W
我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   - u. f' _  `; u' V( c

3 n2 I$ s0 b6 x# J; \" D+ v我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
2 x; E: F" ~5 p0 g* R9 j$ c( Y1 p9 N8 Z) H
最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   4 R( H: e+ ?' W0 m4 ]2 F
[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
: Z8 e: W( y% M- `" c6 F3 n- D6 z1 R5 p+ T/ U
讀女校
" s4 P# x6 u9 A& [" M全校得我一個男
* m) ~1 |/ @5 w, C( Q所有女都當我係女* r: G( }2 A4 v8 X" k$ F& J3 D; n
咁一齊玩
2 H% a7 w9 J# `2 O" o4 [' ]3 B
9 R' |1 B8 y" K4 ^% F一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。