嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   5 N- F; v1 k7 d& ^
8 v0 U9 k. }  o: A' }2 c" N
& s0 |+ K0 C. \
有個妹但廢事啦
6 U3 _. x0 {, ~# Q$ L
& i, _* g7 l5 U3 n' J有原因。+ Q! Q- {6 I" x  |, e& ?
被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表   $ u0 k4 M7 M1 m& l8 E  f

, T- V8 v' W* e" m: w0 Z- n
$ f$ y4 X  z. E/ r1 U6 I& J1 c7 H裙太短真空?6 t' @: g1 `8 g$ k  ^) k9 {; @
如果係就罰全裸啦" D, u- i* L8 z7 M# E* E! r

! i2 G1 a. W' A& T7 |- X% Y如果係校裙合規格但真空返學
+ Y+ p% \; @5 |/ w, e" ^! c就要接受調教啦
( U. E, A$ V' v1 S9 Z2 P/ C* G
  l/ {! R* J# o. U1 I8 X; p
女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   6 T# K7 D# S" L0 [
2 U3 j. p- V; s8 o
' G& s& G) W4 G$ G* C8 A+ U: r
女老師做錯,都要受罰。
) F  {& e+ P0 T" s. u* t+ f0 D$ _2 c9 O. N  }. o6 e
做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   
4 g4 w! `& d1 b/ N# t- q4 o/ F我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
3 [- D2 |: \* k

4 A% ?( C0 d2 }/ B4 i( }心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   * M/ d0 v' i6 Y+ a4 `) P
% W* m1 p) Z+ l6 S/ p- s3 N% Z' x

& y# @. Z0 K) C" d心目中有無邊幾間?
5 S' w( L/ Z* T9 d) U# R考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想* n' P6 N; R9 P6 j' n/ s' d
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
* I# z! D" I- w1 \我就想係DGS HTC MSS
4 R/ P4 Q3 J. U# @. O, G% e) r% g6 q. ?/ q
9 ~" M# v6 f, C- t" A
你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
- J: w+ C& g& Y3 ~  \* |! Y我就想係DGS HTC MSS
$ X; Z$ L+ c1 Z, [  @2 e) {/ ]馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   ( Y# e! Z, J. g; M1 R
我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
* @2 W, L/ f7 z8 K7 R1 O6 x2 i/ Z想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
8 v( k/ A* Y9 [6 P% _- A8 b# O9 v
協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
+ G, o- N2 ^6 U' P2 L: G8 v2 H8 w  b
讀女校, m) a* E5 I, N+ g9 o* Q' V
全校得我一個男
6 _/ t( x2 K4 x# K  Z6 T所有女都當我係女2 m* a3 \) a3 ~4 L
咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   . O) U8 J+ y/ s/ f
6 P5 J2 L* `& S% N
馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
$ {0 e) w/ e5 \* \) L9 O
7 t1 x/ p- O3 C  z" x5 |, D
* ?5 `/ [3 g: b7 ?% V- V
我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   $ `9 k1 G0 m& p; n4 P3 K2 r/ v

% _6 g0 P. ?& w; n; H$ ~3 w
9 S" a7 K9 I, c" {1 E* B2 a' @& |" \$ N, {" r6 T
我就鍾意低年級前拉鏈設計
# F4 C  b) M: W4 y2 b8 Z" x
我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   
* L- x% v) A( ~9 X% \: A2 R  X
我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
5 @: t* e3 z$ I' }9 x4 @7 K4 F% ?2 b2 u8 o; n4 \
最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   " {* G* |. A  A* O
[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   1 f5 V2 A  @, ~

& ?( o  ?' g0 v5 q* C% t, w! S讀女校
( m4 x: ~: Z) {- p! a+ S6 S全校得我一個男
9 x+ ~+ _. k& R- g+ z" c5 a5 @7 d所有女都當我係女" K* K" n0 B% z; O7 X" H' N
咁一齊玩
: n' _  U; ~9 g$ z& u1 h5 |$ y; ]: e+ g  @2 J# J
一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。