嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   8 h5 Q* G* H3 F5 P. P

: x6 Q! j# Z1 g, U5 b/ q2 F2 J5 M) A6 [" p
有個妹但廢事啦
+ J" i$ x; D) V$ ], t6 t
# Y9 P2 m" R5 _, P; y# Z
有原因。; A4 j1 D, Z4 c8 K% E- p
被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表   / c" ?! c3 x7 [/ u2 `4 q

% n5 w9 N8 P) O7 b  s, h2 c7 H8 E6 C# `$ E9 V
裙太短真空?
  H- R) F3 F1 R8 k如果係就罰全裸啦
( _4 L: }4 }/ O! A9 M, T% C3 E' r- l$ J4 P4 d
如果係校裙合規格但真空返學2 x. _+ v8 X3 |& O( b, u+ X- G
就要接受調教啦
% s1 c5 @$ m" {& Y, |+ m: g* B
/ r1 {" G! m; f) A, `女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   6 s, e# s" s( h+ T* Y
1 |& o7 H0 U: k* o& G8 |! P
6 Z$ x0 x# F) S& `6 z
女老師做錯,都要受罰。
$ Y! `0 W3 \# {8 X% S8 O1 i

: |$ `7 c( t: n做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   
8 I: ]+ v3 _. d* v. ~- q我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
+ h! Y" Y3 f5 N. f$ G9 T
& }9 h% L+ f  {心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   5 B8 G3 Z8 z- l: z, V+ m5 e
7 [2 a4 u2 ^8 f, U7 L
# {0 H4 g8 q! n, |. z3 c
心目中有無邊幾間?
$ A- F! S0 }, _' t7 f考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想  G/ U5 R" V( O  g! R. s
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
) J8 q8 V8 [! U- x; c- K我就想係DGS HTC MSS
: }: l$ H* e. k+ x
' ?) \# c- C' j& A; P你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
/ X: v: F: R- \6 s2 M, I我就想係DGS HTC MSS
" Q/ p( o. j; b0 O/ ^
馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   + t9 B  o& O# o# O
我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想! N0 M& u. E& C$ w' o
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
6 t, z% y9 |( ?5 R; Y0 j
協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   ; L2 l6 |8 K9 V; C* q" O7 z

# |1 X! I9 s9 Z3 K2 F讀女校
$ R, [7 y) x9 p; S! j全校得我一個男& h8 b. l; G; T2 D
所有女都當我係女/ N" v1 |3 `9 l6 c
咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   3 x2 p4 n& O; G, Z" k# `

5 z( _. h8 k8 |1 T) K9 e9 q馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
" ]4 b& O+ W+ G1 S- y3 O. _/ ]$ l+ V5 j! Z* D9 H

/ b0 X' V  T0 X" b) f我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   " G( V4 `; U7 S2 i# u2 u7 m% v* C

6 M4 Y4 L( I6 k7 ?* e( I9 W9 k
3 p, ?' v! S# r
( w/ S7 I# k' _* d5 T# P! d2 V我就鍾意低年級前拉鏈設計
& o1 \9 U* |, Y2 o4 k/ I
我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   
4 S6 J! a: Z( m
+ T5 s2 K; ^$ f9 J1 d& H我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
" ~: n/ ?5 l! H

1 y  o0 b; n% u0 u最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   
. N7 P" R# v% {2 |4 o( _0 a[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   , o2 T; k' B6 f/ w; @

# n9 z0 |+ i" X* }# l讀女校
# P7 V0 ]6 E4 d0 p; Z+ A% W全校得我一個男& d, C, W9 ]1 `
所有女都當我係女
' R. f+ G$ o8 g7 t2 I4 d咁一齊玩
# ]. K* f$ D+ T) _4 F4 a
1 d% r, L, \; ]; G一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。