嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   ' z  |. o/ a  T: U+ l2 p2 v
& Q, o' L3 k7 B: i) b3 S

3 J) B$ r3 o& P3 Y( A有個妹但廢事啦
- q7 h- W/ M, L9 L% i

" I# Y; g0 y; F8 g有原因。
  x6 S7 o5 q' E5 J) V& n; s被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表   
' }) H+ o3 r' O: ~8 A2 o. Z' k- k# b9 [7 F7 B0 ^5 v0 b
" B" l; J7 o! C
裙太短真空?1 }( o- M& x" c  A+ M  l
如果係就罰全裸啦
! @) ^, ?! O, U; {0 v$ E. r& ]& A- U2 Z
如果係校裙合規格但真空返學
$ S- x- V& S" D就要接受調教啦
* p9 ]( g* d% F+ j% W: P
! Q! e; R4 ~+ T" W: l0 M6 {女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   * B! A( w: b  E, e
5 a' \( j1 l: D& i. O
3 \1 ~+ X6 u4 W9 N. Y9 \9 ]
女老師做錯,都要受罰。
' p( ^  V0 h0 E3 x5 Q% T, v
% o4 ^0 j: d- A* C, @) `' F
做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   ) ~3 x' h. f! G3 n& ^9 `9 g# C
我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
" z0 P* C1 o9 r
7 `5 h9 R3 x+ R; r1 T/ Y4 C心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   
% J# Z* a6 k1 m5 z
! v8 i3 _% b) T. w+ i8 L4 x: l" d- E9 D# p4 o. t7 I, l
心目中有無邊幾間?
+ M* {/ E  |! H; i3 {5 c# o
考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想$ I7 _. o# N. J! s9 Y) \
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   # ?* H. i, _- \0 `* J: ]; G' `
我就想係DGS HTC MSS
1 `! R2 F5 ~/ s2 ^8 J
4 X& k1 G+ A" u+ t" \你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
- \$ h6 k, e/ h3 {) `) f4 j, U我就想係DGS HTC MSS
2 Q( D' G# F, }馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   " z  z7 g( O5 W/ w
我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
  U) d. v4 K: w& W' `  c想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
) ~# n- {3 T3 s' }1 Y協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   7 l$ T( \. z" |% F4 q+ o( p
6 B1 a3 d1 h8 e, A8 D
讀女校0 r- W( S2 |3 q( k' ~% y* j
全校得我一個男
+ v$ {2 `* {" D, b! F0 f) k所有女都當我係女* A0 y( ^2 n& N& ], ]" G
咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   ( E- v$ X0 a9 f+ L
$ C4 F+ Q- n+ ~2 z% |: {/ m
馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
9 T2 i4 i: F7 I; p, w5 E9 n0 [/ M' C4 l% c8 F/ h

' T3 ]+ n/ \0 ^4 X我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   
/ O% _; U/ f8 K3 C+ Y2 Z# q
. ~& N- N( J6 x. d7 F1 f& U0 r, X- R" q) C8 h/ s! }

! f  l3 `4 P4 d我就鍾意低年級前拉鏈設計
2 P7 d# E! I0 X9 w+ P9 H
我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   
2 B! |8 f; q! N: s2 g" n7 s6 M# m4 C: H/ [. E/ q& q
我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
" n- |' Y+ D# H9 ^4 Z, m7 V
' x# k1 p: ]) c0 u- e( S
最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   : I- M$ D9 v' `# s
[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
7 U1 r& p4 K  p. _! q& C
/ l( T9 ]# N  ^0 I6 W! Q& [讀女校! f$ Z$ [0 t# i2 q0 ^
全校得我一個男+ j5 q* z' g& o  E$ P( C# d
所有女都當我係女& g3 [7 V8 Z$ S- q
咁一齊玩
* W7 c( b& ^; V3 y$ F  E' Y$ E3 W) N0 _5 b
一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。