嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

最愛始終是您

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-1-13 23:14 發表   8 A6 c. f1 e" i$ K- b# m
- n$ h1 }3 {0 e4 d9 ^: [
係因為細個時定力差,0 W, i1 D) {7 f, ]$ ~# C! `3 H
2 _5 ]. s# a, U; D
受唔起我媽D一身OL裝扮(尤其佢下身D黑絲、尖頭高跟鞋)
3 ~& ~5 f' q4 x* t+ a7 R6 B/ Y0 U
; h( e1 L: F* F" V於是以純粹好奇方式著下佢D黑絲、肉絲、尖頭高跟鞋,7 E& W; J2 N1 m2 `

, B+ b5 r$ z' Q$ i/ c+ w9 x3 @點知一著、一試就永世難忘,難忘到今時今日都仲好正
6 H2 \9 l4 w  S; ^! t5 K% s3 `& D
好多姊姊,都是這樣開始的。( F  y$ R7 i) k7 W: @* `
不是見到靚靚母親,可以是有靚靚女友。) C% V; }; k0 _$ ]% K/ T1 A$ W
一試就⋯

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

你穿著上,真的有女人味腿

Thanks for sharing.

真是很正很修長的絲襪腿
: Q* Z* x, B& g8 J

呢對係Abel嗎?

引用:
原帖由 yathei 於 2020-11-4 16:40 發表   
: s! u! B2 @0 r8 ]7 P0 b呢對係Abel嗎?
2 _# }1 x4 s& V, y2 c' f. Y. e- ]# L1 |. e係呀!圖裡正是ABEL,
3 t! v8 a# B0 ]5 z1 N: o6 C
) L) {9 f* L! a7 G( s6 a% F8 ^. p/ M不過已停產,不會再有

感謝分享 極品中的極品阿

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-1-13 15:06 發表   
3 A* w& }9 Z, H" _4 [6 i5 \/ x( ?3 V+ C3 [" r# Q* B' \; d
其實鞋跟都係4吋 (10CM) 而且我都唔想. J% C6 E% _8 b( {+ d( X0 t
& V, f% F. v, D. J3 D7 ^
鬼佢番工著住一身OL、白領咩,簡直引「仔」犯罪 ( 仔即係:媽媽兒子的意思)
& I: L3 N0 k: I你阿媽知唔知你cd?

引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-12-12 10:36 發表   2 j+ L. ~, V) ?4 G
  K) h+ I( R8 X( `
你阿媽知唔知你cd?
1 V  v6 P0 T. _* L/ M我估我媽應該唔知掛,不過我哥知道我收藏一堆絲襪高跟鞋、胸圍和內褲 (他不會理)  c+ c3 B! `$ `1 |$ |3 A

5 j& Q6 `2 V6 m/ [0 U而且其實我覺得自己唔算係真正CD,當然啦!有時候都會著一身女裝 (化妝另計)  p" u; ]$ W3 d$ }8 M- z  F

: \  g7 e0 |, u$ J所以我自己算係...有戀物癖好多D
! Q" N# c( }7 C$ T& q8 P- X- Q! \& }0 Y" M+ u9 U8 Q+ `

sexy heel

好好睇