嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

啱啱見到有個超短貞操鎖,cd 戴真係勁吸引人,已經決定買嚟試,有冇人有經驗?. y( @; U( V6 K3 y3 k8 V* w: c
, m+ G+ K: A. J8 r/ ]- v- W  [
仲睇到有d人長期戴會強行縮短條陰莖,好犀利咁
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
雖然我唔係cd ,但係我都有戴

咁你買左未

邊度有得買??

這個,非常短
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你唔可以一開波就戴超短, 要逐d逐d減size

引用:
原帖由 w14852369 於 2018/2/1 04:25 發表   
, u4 L$ D  _) u. T3 n( z這個,非常短
* V+ v1 u# d/ P% [0 t2 l) |" d& G# i. z. k) k1 H' q2 n# `1 P6 F
....  這個...  怎可能套得住 ? ?..     
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

插唔插尿管

引用:
原帖由 w14852369 於 2018-2-1 20:25 發表   
. k  J# T) _6 r; t& V( i' A這個,非常短
3 E, O* m3 ^  O& [1 @
3 [! S+ v! q9 T$ Y+ h/ s! a( O) O* o% j  }

Z2 P1 G5 s. o* v! g% q呢個係高階玩意
- V$ ~* a( L, P% x
; q9 ^$ S; Q! R9 d6 m的確6 N8 X5 A& p& r
係要由大至細
8 ?# P3 T! d8 e* g% H階段性轉細籠1 ^/ p$ Y5 D; Q

$ ]* j0 N. T. [; [8 k一開始真係冇乜可能用到呢個
0 j, U1 u* ?4 G1 U' \7 e第三、四階段用到的話,已經好勁

我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
: R1 y2 l) u5 x# b/ U$ a0 f1 \( h( m

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 02:52 發表   
4 w$ P" e$ w. A* |8 U5 C1 F我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
4 c! K; j9 e* b

* i, G' p/ `1 p  k我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:12 發表   / i4 e$ e" C; }8 H# K' t' Z; X

) e: |# O) h! T% K) F
7 _, R6 p! w+ A4 W* j我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?
* H5 S5 O$ K( X# B' L& ]+ g* D$ e

+ e  x! M0 f' Ehttp://www.lovemuseum.com.hk/product_info.php?cPath=25_54&products_id=32712 \5 @3 R' v$ u' n
呢度

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 20:33 發表   
. B/ G0 z2 u: ?% T/ d) @2 A
% Y6 ^; x9 H" R9 }* @9 F1 j1 T7 j, K9 ~+ J( B, B
http://www.lovemuseum.com.hk/pro ... mp;products_id=3271
! J# p) @5 c! i+ h. ^呢度
. c% }1 V( s* E& }) B) _' e7 ]- u/ n8 }: U% D+ y$ b
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?

你條鎖鑰交比人之後就唔使諗會痛定唔痛啦

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   " |# q; o/ O3 k0 b' ?

) p- N, T) \$ U0 L$ C% a7 v; h8 p
& J1 s7 A! P% d/ e- Z謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
% g( N( [) F3 I$ x0 m/ z7 R* [

9 a' G) i4 i5 q( f訓著就冇嘢,反而係有時日頭會突然好痛

其實會唔會外出CD帶住重好. 起碼個幾個鐘唔回JJ凸出來.

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   : Q! q2 s" G7 n  W& y
, h% x1 L- n, h) |; l4 F0 B% i/ [

. ?2 R: Q1 T; R3 A6 M謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
) W5 r1 |9 g* H& C. x( T
! v! {- c8 ~" E. z- Y1 a
$ ?" m5 T& E3 l: u# {9 ?# i6 ~8 A習慣下就OK
) R6 i3 T' D; A: }初用有不適很合理

Want to try one too

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-3 13:11 發表   
) ^# [8 B! E4 j8 i2 i* @
  |0 s$ e' f% ~
4 u2 X2 G* u8 g4 v. L3 C7 n+ \9 c/ X! T2 B3 w+ D) j
習慣下就OK
3 t# \: A" k; J; d) f3 Y* Y7 y初用有不適很合理
; p) Z7 I- S. F6 I

% y" g* O; r! {. h. c  b% N你最長試過鎖幾耐?係咪一定要剃毛?