嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

啱啱見到有個超短貞操鎖,cd 戴真係勁吸引人,已經決定買嚟試,有冇人有經驗?/ b0 f8 V8 K7 C" T+ g% M, v; V+ V* Z
; G/ Y4 O$ |5 T/ m/ i
仲睇到有d人長期戴會強行縮短條陰莖,好犀利咁
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
雖然我唔係cd ,但係我都有戴

咁你買左未

邊度有得買??

這個,非常短
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你唔可以一開波就戴超短, 要逐d逐d減size

引用:
原帖由 w14852369 於 2018/2/1 04:25 發表   " P! H3 Y2 |1 z+ K) V! x
這個,非常短
& p6 Z1 z6 a( |/ l, v

3 K8 l; ]0 v1 Q5 c3 i+ K....  這個...  怎可能套得住 ? ?..     
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

插唔插尿管

引用:
原帖由 w14852369 於 2018-2-1 20:25 發表   ; Y8 z+ J: }' r* B- H/ D+ U3 Z
這個,非常短
6 L" F. L( s! A0 Q
, T, f4 [( B6 b4 m0 F- o
" _3 p' W, P; o- _! l* K

8 [5 x2 p& }7 S呢個係高階玩意
* h5 s! m) n/ u8 Q" A% a" }* H1 |4 h
! ^5 u. E4 m4 s6 T的確
: T* w  i" j1 t4 Y! u係要由大至細6 I& L% v/ h' l( i+ \
階段性轉細籠' M1 N& Q# f* V0 |! ]

+ H% F/ W: e9 [) c. t一開始真係冇乜可能用到呢個
6 ~# w8 }8 X- x0 q7 [2 ^$ }9 W! F  c- M第三、四階段用到的話,已經好勁

我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
) p% ^- U2 B2 J8 C* Z' I- l, p/ }+ j/ g

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 02:52 發表   2 i. U$ m& i) J1 f
我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
1 h  A5 ]/ X) G) L# L4 Z
0 ~4 n: C% ]9 h
我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:12 發表   
/ H' s, m/ a; C1 g
" G% Y; ]4 ~  G" n# o4 N) t7 |6 T5 b1 N
我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?
: W7 b/ j4 e! q9 o2 _& R1 H

6 A! z- j1 q* U" h' i. _http://www.lovemuseum.com.hk/product_info.php?cPath=25_54&products_id=32719 u9 b/ T: G/ P2 x4 C3 d% M5 }
呢度

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 20:33 發表   6 q" U4 a" ~+ U5 m( [# O( I
/ d) Z; l" F6 w, t

/ E/ v# [( L3 O' hhttp://www.lovemuseum.com.hk/pro ... mp;products_id=3271" m0 i3 S5 E% d. a. v9 c: m
呢度
( }6 ]& [0 J8 C$ A: E' N- T* X8 o9 H' f4 g6 |
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?

你條鎖鑰交比人之後就唔使諗會痛定唔痛啦

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   
, f+ k( ^2 g  z' n# F6 h
( C% @& W9 O# a: P! T9 a3 V3 u% w( `4 J9 S. w; r6 U; t
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
: A; l$ U0 i) }8 g( o
: k" y, N" G  q) |, n- e( V訓著就冇嘢,反而係有時日頭會突然好痛

其實會唔會外出CD帶住重好. 起碼個幾個鐘唔回JJ凸出來.

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   & F4 g8 k2 v" i+ }* h
5 b5 y6 H) T2 B3 P$ _" v

r4 b  _; q6 ^謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
% _$ N5 Z1 o: [5 ]: B& |% z% l  V! E) v7 g" j
, j' Y! [( A7 t5 L
習慣下就OK
( e: e+ A  Y4 r# I4 L. h初用有不適很合理

Want to try one too

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-3 13:11 發表   # }1 i& V* ^/ n4 y- h$ G4 c

& T" i3 z# C4 s+ k
" Y/ q+ q6 }* G
* l2 r0 @; C& C習慣下就OK
# U  C( V7 j2 e. L& \$ W5 h初用有不適很合理
5 |0 F7 A) I  m+ n+ u; o# j0 N
9 x. j7 i2 M+ W1 ?( k. b
你最長試過鎖幾耐?係咪一定要剃毛?