嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

啱啱見到有個超短貞操鎖,cd 戴真係勁吸引人,已經決定買嚟試,有冇人有經驗?
9 Y  r. J% _1 u, X" }  a) \5 B3 C
仲睇到有d人長期戴會強行縮短條陰莖,好犀利咁
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
雖然我唔係cd ,但係我都有戴

咁你買左未

邊度有得買??

這個,非常短
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你唔可以一開波就戴超短, 要逐d逐d減size

引用:
原帖由 w14852369 於 2018/2/1 04:25 發表   
# S- y- {8 @- `& l6 i這個,非常短
) {) H! {  b! ]/ ^  E" d% T' Z2 `: m4 |/ Y) r- c0 X) m2 G
....  這個...  怎可能套得住 ? ?..     
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

插唔插尿管

引用:
原帖由 w14852369 於 2018-2-1 20:25 發表   7 K! c7 h; i3 K3 R
這個,非常短
: L2 g3 B2 ^2 P% W, _" l
7 J" R. J6 B- [! C4 n; W+ T- D! W  {1 c8 `$ F2 `5 q
, J% `5 @1 t+ o4 I6 R
呢個係高階玩意+ |2 }5 `1 M& A$ S& K% E, g
1 v7 t: y$ I8 \1 D; H6 w, D
的確
5 C. \1 t7 |- W  D+ D係要由大至細
! `8 p# [+ ^0 J6 x階段性轉細籠' i# I. Q: ]+ a( c
6 y. y# _& V6 Y' ^
一開始真係冇乜可能用到呢個
. U& ?: |5 M- L第三、四階段用到的話,已經好勁

我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?  c: U: v+ H. }* k# p% f; r" R4 x

( w& }. ^9 w% p4 Z$ k[ 本帖最後由 swcharlotte 於 2018-3-29 03:02 編輯 ]

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 02:52 發表     R  L; v3 K4 _6 K; G
我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
0 I6 x. k3 L5 T
, c9 _: K/ S+ h! J我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:12 發表   
* R" U3 d" e+ b% G, J6 g+ u% s" t+ Z1 x
; I5 }5 J# `1 Y0 b  \) J" n
我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?
1 m. V( E0 L7 M: M4 U0 _. Q9 l9 `; ~
http://www.lovemuseum.com.hk/product_info.php?cPath=25_54&products_id=32716 x0 }" w+ _+ i; B% ^1 X
呢度

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 20:33 發表   + I' t% y% U) q- }' J5 o! `

& R& ^  _, v2 \8 M  E6 u2 _! \% @1 h7 Y7 N5 U7 O  f
http://www.lovemuseum.com.hk/pro ... mp;products_id=3271
' {$ ]5 y7 {& q( _# K7 q1 X呢度
4 v& ]7 R' p# V  f

/ t) D3 {4 _# O. U- X* F- i謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?

你條鎖鑰交比人之後就唔使諗會痛定唔痛啦

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   & Y. s) v6 i7 [- b; Y. }) C. G9 {
1 e+ `: K( G/ j% W* n! U0 c; _. W

( ^! k0 e3 S& b; Q; I4 M謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
1 d7 @' A' n9 ]. b

0 J% A. D5 S2 c1 P/ S訓著就冇嘢,反而係有時日頭會突然好痛

其實會唔會外出CD帶住重好. 起碼個幾個鐘唔回JJ凸出來.

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   
* M6 H5 q4 V  b; Q5 V2 {# c( p* S6 ?" G5 o" Z* \
: s  T6 x( O* @- e5 z" g5 }
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
$ \9 t, Z8 F' j5 J' ?; l; X+ Y

/ h( W* d4 D+ O  {6 S# D4 B( x
( l# B8 g4 `. @, s習慣下就OK  N0 }& {; ]4 j& N, f; `
初用有不適很合理

Want to try one too

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-3 13:11 發表   
6 a0 w5 D+ W7 k) _4 |
+ B5 [3 I6 Y" f& c  u& o! t! i
# J& U% I  R! W$ h9 c0 P8 J+ G& O0 v
習慣下就OK
6 h1 F+ E1 o' Q, x初用有不適很合理
5 ^8 }% J* K, ?

' m- Z( d/ ?4 A9 ?5 w你最長試過鎖幾耐?係咪一定要剃毛?