嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

啱啱見到有個超短貞操鎖,cd 戴真係勁吸引人,已經決定買嚟試,有冇人有經驗?3 [% S6 m  X  K9 m' F: s
  x; q4 t% W3 t0 o/ s8 `
仲睇到有d人長期戴會強行縮短條陰莖,好犀利咁
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
雖然我唔係cd ,但係我都有戴

咁你買左未

邊度有得買??

這個,非常短
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你唔可以一開波就戴超短, 要逐d逐d減size

引用:
原帖由 w14852369 於 2018/2/1 04:25 發表   7 H/ B  Y$ Z1 J) {0 Z, W
這個,非常短
! [! ?& `" x: o+ c8 _' X1 N8 w& Q6 s2 v4 M8 }# e4 k0 n, w
....  這個...  怎可能套得住 ? ?..     
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

插唔插尿管

引用:
原帖由 w14852369 於 2018-2-1 20:25 發表   
% y+ v! Z( E  k這個,非常短
  R- M! F0 `5 T3 x# R
- r, D7 {8 b) D4 e
' O9 O/ }- _6 v
+ e9 |! s3 ^2 y呢個係高階玩意  x" K+ Z5 ^5 n" C, a+ D

) a) x8 s6 w6 W+ f2 q6 S的確
& w$ A; ]0 {. J# s$ r- K係要由大至細  t1 n0 D: V+ `
階段性轉細籠0 p4 v" `. ]! c5 T

( t" p5 O% V0 @: d0 x& M6 o一開始真係冇乜可能用到呢個, z+ e0 F# F/ j2 d1 S* B( _# t
第三、四階段用到的話,已經好勁

我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
1 Z) {* a+ d- R4 N0 w% k7 F9 l% `& `) q" `4 ~

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 02:52 發表   5 ?) ~3 D* t6 P5 [  O. }
我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
& C4 N# ~" o0 B5 C
3 o( S2 |5 ~$ o4 L
我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:12 發表   " t; l6 D) N5 V6 r3 j

0 M  U; q% a2 ?! ~  T
/ G1 i+ p! r# j1 i, k( S6 W' k我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?
7 C" [4 r. Z4 O$ J+ G/ V7 j8 X2 g( l8 ?
http://www.lovemuseum.com.hk/product_info.php?cPath=25_54&products_id=3271
9 R- E8 F% D7 L呢度

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 20:33 發表   / F; a# X2 q. k; ?8 f+ y

1 r( W+ A* \0 h4 V( `/ M" `( h, b5 x8 r7 E, c
http://www.lovemuseum.com.hk/pro ... mp;products_id=3271
6 L1 S# o" \. {1 J; t1 _呢度
( c5 j  j% {2 \2 E; Q2 z+ R' t
  U, R0 v, @  S& x8 r: @謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?

你條鎖鑰交比人之後就唔使諗會痛定唔痛啦

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   / r( G7 o- k7 _  p6 [/ E
; Y$ ?" d$ ]4 u' L* H

% [0 `  @" n" e& \謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
" p$ u  Z5 v& H9 y3 ]1 k- j

( o4 J, y; s5 ^! k- [. v  f& h訓著就冇嘢,反而係有時日頭會突然好痛

其實會唔會外出CD帶住重好. 起碼個幾個鐘唔回JJ凸出來.

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   ' U+ X6 }5 a7 ]
+ K, [2 d  R( B$ _8 B* @+ i9 @

& ^; `$ {1 x# I+ V9 E, J: y* d謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
: Z+ p& y' ~' W, r6 L: y' H- Q8 C4 F. A1 }* T5 }
5 m# C/ G& {5 m7 |* }* K
習慣下就OK* F) m8 |( V# b1 C2 x
初用有不適很合理

Want to try one too

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-3 13:11 發表   & K$ I! b  o; w6 Q0 p
5 ]/ b: [. M# e7 g. T" ^

3 r. O2 @5 ~( y; j, L: |$ ]& w% Q& e9 O+ ^, t* o( R/ i& K
習慣下就OK
% X1 Z/ F* ]( J( Q初用有不適很合理
' ^5 A8 o( P0 `/ ^  ^/ P
6 B9 `6 |; w- R* W$ }& M
你最長試過鎖幾耐?係咪一定要剃毛?