嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

啱啱見到有個超短貞操鎖,cd 戴真係勁吸引人,已經決定買嚟試,有冇人有經驗?
: R7 L9 J( ~: P
2 J' i2 n. p, `仲睇到有d人長期戴會強行縮短條陰莖,好犀利咁
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
雖然我唔係cd ,但係我都有戴

咁你買左未

邊度有得買??

這個,非常短
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你唔可以一開波就戴超短, 要逐d逐d減size

引用:
原帖由 w14852369 於 2018/2/1 04:25 發表   
, t0 ~  P& F* r( T9 p& \這個,非常短
% ^9 r$ Z$ r2 q7 [" {4 {4 L* M  J4 l# s$ s
....  這個...  怎可能套得住 ? ?..     
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

插唔插尿管

引用:
原帖由 w14852369 於 2018-2-1 20:25 發表   8 M$ r- B9 f% O, x4 ?, ^
這個,非常短
/ R$ n, D% ~, F0 V5 A8 ~% W
* l1 W+ Q$ k' b4 |& G2 n4 b3 P
2 Y2 o" a! K. x/ ?7 S1 f/ ]

$ `/ j/ {( j* N; [- X呢個係高階玩意: ?& G6 k% q& a

4 l  P& F4 D* v& d的確
1 g0 K9 p) \9 m係要由大至細
3 W: b: N6 `# h  t階段性轉細籠+ `: e+ \% [( \) W
$ k- _+ N3 c0 Q
一開始真係冇乜可能用到呢個) ]7 r  _; m1 e% F" }% {# f: e. H
第三、四階段用到的話,已經好勁

我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?' x5 R  v4 o: w; _/ g5 K) o$ j9 q
, ]5 H4 O3 T' U$ K

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 02:52 發表   7 @9 Y; J- D1 O4 u0 R5 H
我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
% X7 G& ]9 ^( \# b  y

2 y( G( t. H9 E% b. _6 T" Y我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:12 發表   
/ o$ N( V9 x' k/ Q1 P  m/ X0 V# J2 [4 S2 ^' k: U- |: A, M
5 }- j3 p: @! D. L/ h6 d
我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?
  ]$ O5 i- D( Z. Y$ q/ F" o: S- _
9 X9 `% t3 A5 ^( b. k
http://www.lovemuseum.com.hk/product_info.php?cPath=25_54&products_id=3271
7 h. [6 J+ d! u( O呢度

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 20:33 發表   
1 O! b& f4 m& U0 \1 X6 o8 X* O. J+ h$ Z0 p$ i4 a4 E: S. \; q* e
% R1 y+ ^+ n; M! Z9 N2 n; H
http://www.lovemuseum.com.hk/pro ... mp;products_id=32711 k! c* ?1 m' f. @& [
呢度
, Q$ _: W1 |. H0 u! ?- ^4 z4 ]) d0 J+ i* r
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?

你條鎖鑰交比人之後就唔使諗會痛定唔痛啦

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   
% B  w) o6 o* @2 L2 E7 J: v/ f
0 G1 T6 S- K: R: K  X, M+ \5 ~/ E* r) p5 L  Y! H  P0 B
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
8 @+ \9 }. T1 I. _+ j4 y/ ]8 e' p$ m9 T8 S' p. Y' V# h
訓著就冇嘢,反而係有時日頭會突然好痛

其實會唔會外出CD帶住重好. 起碼個幾個鐘唔回JJ凸出來.

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   
+ p# m8 A: O' j1 \+ h. |
& A- c6 n8 G  Z& {2 x! R2 u- q/ O, x
% |" L* m; W* f4 w
! }( i& c, @# b" L2 I

2 R  z, T0 b0 b- j" v習慣下就OK
8 L; U  g% J/ |# E5 N! n初用有不適很合理

Want to try one too

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-3 13:11 發表   
7 r' u! @( c5 S/ M3 g) W8 h: k# \$ T: V, Z+ X; C
# F6 I( I* g' b8 q7 g* }; ^

. I, n% y$ e$ S  {習慣下就OK
/ s: a( {9 N6 }初用有不適很合理
% g4 O9 J  D6 V
) M4 j1 E$ s! @% \你最長試過鎖幾耐?係咪一定要剃毛?