嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

衛生巾

衛生巾

近排返工係一個 location嘅員工廁所入裡嘅垃圾桶見到一啲鮮血嘅衛生巾 都唔知點解女同事可以將用完衛生巾就咁掉落去垃圾桶 卷都唔卷下就掉 見到都想罵人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# rowan 的帖子

如果是絲物,或內褲,我就開心,可以穿上

個廁所係男女共用的嗎?

其實會影響到一陣臭味出晒黎

[quote]原帖由 rowan 於 2018-4-15 14:59 發表   
9 @# X: |% c8 B& r( l; [3 v4 H近排返工係一個 location
9 w0 X( G. f9 U& n
) R; [; i( p9 E8 Y你是不是有所不知呀!!!2 {* m4 v: P( Q1 P2 t8 M/ |
就算卷了剩餘的痴力不夠一會後會自動打返開!!!' C  {$ Q6 P2 j8 |7 a

W! x/ c" o8 G( P! R: m[ 本帖最後由 adam5354 於 2018-4-15 20:30 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2018-4-15 20:26 發表   7 T+ y$ f! ?" N9 @1 k
[quote]原帖由 rowan 於 2018-4-15 14:59 發表   
+ c) d; }8 O; t! x; P近排返工係一個 location
9 x# s/ h4 o$ G% w8 s7 D  O
Forum食字, y" ^1 c; \6 }+ a: ]0 Q
最好把留言backup再發

回復 3# ·清雅· 的帖子

Yes 殘廁黎丫

咪做好心幫佢捲埋

回復 8# idashe 的帖子

成塊巾都係血 而且仲要係垃圾桶 會唔會污濁啲

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-16 15:04 發表   , r# \6 C& W, v( \0 B8 |& d
成塊巾都係血 而且仲要係垃圾桶 會唔會污濁啲
- b  D+ k" }5 c7 f3 f0 g
不過其實有些人有喜歡看血m巾性癖6 Z1 p6 `' i4 B3 ^% H' ~

/ G& z, |. Q$ N/ C' h# d[ 本帖最後由 ·清雅· 於 2018-4-16 16:07 編輯 ]

引用:
原帖由 idashe 於 2018-4-16 12:57 發表   4 s0 s! c9 s2 l, F1 j( L
咪做好心幫佢捲埋
3 N2 I# z' y, m4 v' d6 V
唔好掛?用手

用手挪人啲汚糟嘢?人地缺德姐

引用:
原帖由 Jenna 於 2018-4-15 20:13 發表   ' C4 |8 q; k7 {/ S$ P( w1 L
其實會影響到一陣臭味出晒黎
  r, c6 t- ?' q4 V9 S
∼其實女性唔係男性幻想中咁乾凈齊整的