嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新更衣室

新更衣室

近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 ( P9 Z; m& B7 k5 Z
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
4 T  j, \% Z, h2 i+ K$ r呢個廁所0800之前都唔會有人去
! F1 o8 a& Z5 {. d廁所附近一個cctv都冇" L: w% I) t$ L7 q+ y
所以我鐘意去呢個廁所, [+ F; l3 g/ @1 \& r7 x/ T# s
呢幾日先知附近有個更衣室$ z9 ?/ A7 q: c& v) l9 i
呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所一樣附近一個cctv都冇. f9 l' ]0 d7 b+ P# h) x% g
呢兩日我都去呢個更衣室(女更衣室). [. f6 V0 h  R
入到去見到好多底底同胸圍 : F& m% U) F9 W( }& D
因為我公司有啲舞蹈員9 J/ D2 N. G% x; w9 x' T" P
可能佢地跳完之後 沖涼同埋洗佢哋啲胸圍同底底
; m. |" H+ _, ~9 g0 _6 j2 e, I我當然拎左佢哋啲底底同胸圍黎嗅/ G# ]+ h! w# n5 k2 w; y- H
之後用底底包著jj打飛機 最後射番係自己塊巾到
0 h' U) n" \7 ?放番底底同胸圍係原位 之後就走人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上得山多終遇虎~
5 s2 j+ h; \# }% n+ O# o一失足成千古恨~& G: v9 y: s5 k
好自為之~
5 J! [! y( z* \$ r! u2 f; s4 S7 V

, }3 s0 d4 P7 D& S! Q! c奉勸大家請勿以身試法!!!; r/ K; M* B5 G
# l. \! f2 m! W/ q
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

勸樓主盡早收手
0 _; H+ y" b+ F% l
; k8 h# a3 ]9 ]# t2 P1 p4 y. P- {. q) ]( r被人發現左 監都有得你坐

有時呢啲所謂“運” % @2 ?2 e4 t! K
唔好冒險呀……

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-15 16:00 發表   
4 v9 @- x3 g0 c. `近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 7 h8 {* N2 h) d- P
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
( k' E  ^/ c8 D  u8 \呢個廁所0800之前都唔會有人去
6 L# d7 h3 H4 N4 W7 D6 [, y廁所附近一個cctv都冇) j# A1 P+ p' E( y0 ^* l
所以我鐘意去呢個廁所% T1 X3 w! N( o& n4 K+ r
呢幾日先知附近有個更衣室
. U1 s3 u; K( K3 I呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所 ...
- Y' |) e) m# G% p- h( T& e  ^; k
3 O: s* }: H9 A: G0 U, s1 @5 v
好似有看過這個 post

點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-4-16 17:00 發表   ; a+ P: J6 [# M7 e- a0 ^' ?6 A
點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎
- U) H9 M, O# H( n$ Y5 `

! }$ h# f0 _9 l: ]8 p是啦是啦,唔知點解!

我直頭記得看過類似這個的 post...   

呃人post?

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   $ b9 U: k6 n1 k$ A% h" k) s  T
呃人post?
4 H. N# E) E+ D  k9 F
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   4 X4 ]1 c' ?3 m3 J6 y. }5 ]
呃人post?
  S2 W. \9 f1 v% g& i; R
我們也呃呃分分, q* t3 k& i4 z$ c- g
不過這帖子令人有幻想 1 e# U( Y# k6 V  c! D$ B( E

) V7 [4 t- A. F* n' w( m+ p* q[ 本帖最後由 ·清雅· 於 2018-4-17 03:01 編輯 ]

重post,又作

諗起都好正

引用:
原帖由 suedemi 於 2018-4-17 00:22 發表   & U9 N# g2 S' ]; g
我直頭記得看過類似這個的 post...   
9 u% |6 z+ `3 }" C, T1 m
: v7 v7 E& V; {3 a唔係好新既新更衣室