嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新更衣室

新更衣室

近排返早都會用巾 返到公司廁所先除
2 ~; H+ [  n! Q2 F! ?# s/ }返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所 ! P& B; J' C: W/ D4 Q3 k; O
呢個廁所0800之前都唔會有人去; q: Q% R. O4 _! y  y7 d
廁所附近一個cctv都冇
" Q8 j8 k1 }+ Z4 Q; b% u所以我鐘意去呢個廁所. ^& E7 O# l( W* k- {6 d
呢幾日先知附近有個更衣室
+ }5 ^; L8 X0 w' C呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所一樣附近一個cctv都冇; t: \5 E; X$ P4 H3 \7 N4 o0 N
呢兩日我都去呢個更衣室(女更衣室)
5 L/ _# a( b& B! h1 i, B入到去見到好多底底同胸圍 , C; c* U5 d$ Q
因為我公司有啲舞蹈員
) w* H$ W4 R( G% r, l1 @可能佢地跳完之後 沖涼同埋洗佢哋啲胸圍同底底 ) z( d8 Y  N2 i9 i' l3 c( u  T* \
我當然拎左佢哋啲底底同胸圍黎嗅
/ z7 K& U! P+ x- ^之後用底底包著jj打飛機 最後射番係自己塊巾到1 a0 a6 s( b7 F6 _
放番底底同胸圍係原位 之後就走人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上得山多終遇虎~1 h- }: K$ R6 `8 {
一失足成千古恨~  A% g5 R) j0 A2 [
好自為之~
& K8 y1 ~. B" H+ r% u# [

. q' l* d& [; ^0 L2 K, X奉勸大家請勿以身試法!!!
* v! I6 {$ p( T9 e! S' K9 @4 Y' n2 u8 j7 e
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

勸樓主盡早收手2 q5 y- j. g# T8 X+ m/ S

9 \0 ^7 Q1 E* `$ _" u被人發現左 監都有得你坐

有時呢啲所謂“運” ! M) S$ l. f, [: t
唔好冒險呀……

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-15 16:00 發表   
- _2 h9 k0 z" X' @: d8 U近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 4 \- c, y2 ?- Q
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
# V. l% m" x- x4 E0 ?( \呢個廁所0800之前都唔會有人去
  B% g4 S$ Z6 j( e) Q) \# z廁所附近一個cctv都冇
% q) W+ }' V3 g所以我鐘意去呢個廁所4 j2 b6 B- n6 Z* h8 }/ Z
呢幾日先知附近有個更衣室; A6 ]5 u- l. w2 E# B
呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所 ...
  h; B; ]2 ?" T8 L+ [. R
2 |/ |- }- @, r0 N! G, D
好似有看過這個 post

點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-4-16 17:00 發表   
: z' C% a& P- p6 t( V" t點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎
& `0 j6 B, a1 e7 E* X

) E1 B0 D$ c! T3 z是啦是啦,唔知點解!

我直頭記得看過類似這個的 post...   

呃人post?

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   
8 q: k* B! O- k- b/ r呃人post?
; v% X3 l4 y( r8 G) N4 r
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   
& x  H! B# n' r5 s: q; @/ H5 g呃人post?
; K6 i7 a; r% }( N9 V0 C; S我們也呃呃分分
1 t' F) s# m5 }' U不過這帖子令人有幻想 ! z% W# w) u# ?- h' ]1 i
9 R  g3 Y2 W+ q) P5 z" T

重post,又作

諗起都好正

引用:
原帖由 suedemi 於 2018-4-17 00:22 發表   " c* ?$ o$ c" M, N$ Z
我直頭記得看過類似這個的 post...   
( c! `2 y% N$ D/ N- v) }* T  A5 K

: C& T# U- {! o4 T唔係好新既新更衣室