嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新更衣室

新更衣室

近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 4 C7 R2 }1 S6 @1 A% E. X( i! L
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
( M' k( h9 Z5 `2 B: B7 Q+ ]) m呢個廁所0800之前都唔會有人去: c8 y6 ?1 R0 K4 }+ R+ Y9 m
廁所附近一個cctv都冇" r6 k. g$ |. U; ^
所以我鐘意去呢個廁所
! B7 }2 P. n' ]5 e" k呢幾日先知附近有個更衣室
4 t3 C) c% [$ j; h4 n呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所一樣附近一個cctv都冇8 u& y$ i# y" b6 }6 c7 w/ P
呢兩日我都去呢個更衣室(女更衣室)
; v/ I; Z4 V: X  h入到去見到好多底底同胸圍
7 w  H2 d' R2 V. `! U因為我公司有啲舞蹈員# K: t3 ?/ E5 ^6 A
可能佢地跳完之後 沖涼同埋洗佢哋啲胸圍同底底
; W$ o* b. n3 C我當然拎左佢哋啲底底同胸圍黎嗅  x2 ]9 r( o) {* x6 R0 o
之後用底底包著jj打飛機 最後射番係自己塊巾到
6 d. A( ]) y, N! u" c; k+ k: T' U放番底底同胸圍係原位 之後就走人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上得山多終遇虎~
6 i+ g7 d! W" V; i! S. P一失足成千古恨~5 K/ F5 Q; Y9 e, P$ h. Z
好自為之~
4 ]  t6 M9 L+ O5 x
% p( z5 [- u' [5 ?
奉勸大家請勿以身試法!!!
6 U; c1 O9 M6 G% {& @1 M
" P4 j! Z. B! M9 W9 g[ 本帖最後由 adam5354 於 2018-4-15 16:29 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

勸樓主盡早收手
" m, O2 f% k1 w* y8 J7 I/ s& |& r+ m9 D& N: b1 z
被人發現左 監都有得你坐

有時呢啲所謂“運” , m5 F* b2 A: a$ ?4 x) V
唔好冒險呀……

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-15 16:00 發表   1 w1 z/ m) m% k' m
近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 , H* g9 _1 \* n% }
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所 ( ?$ w: t, c' }# I; C
呢個廁所0800之前都唔會有人去7 e# k& `' y2 O
廁所附近一個cctv都冇# E7 Z  H' s1 `' w) g/ a
所以我鐘意去呢個廁所
2 \2 J" t/ F3 z# D) m: k& [呢幾日先知附近有個更衣室
+ n9 b' }5 O0 r3 `3 {/ k呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所 ...
( Q" h" ?  E1 r6 C# X
( P" S8 T: p! U2 {1 {- ^/ O* w
好似有看過這個 post

點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-4-16 17:00 發表   # w! N; _6 `# Y9 b" z
點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎
/ Q9 p: ?$ q6 E) j2 G; `/ k
! S' b: o5 P5 S8 h9 u
是啦是啦,唔知點解!

我直頭記得看過類似這個的 post...   

呃人post?

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   / k8 l" V1 r# l
呃人post?
( o2 R; l3 v' G
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   & _) \. }; r8 _" n" [* Z
呃人post?
, i" H0 J, f. y9 A% K' v+ _0 v( l. v我們也呃呃分分
" c( O+ d8 x0 p- C! u不過這帖子令人有幻想
" r9 Z4 i# R& p
! F  D% M9 P' [& f" e[ 本帖最後由 ·清雅· 於 2018-4-17 03:01 編輯 ]

重post,又作

諗起都好正

引用:
原帖由 suedemi 於 2018-4-17 00:22 發表   . C" Q' e' Z% e3 z0 `& ?
我直頭記得看過類似這個的 post...   
' q& _: k# b+ j- Y- q: z1 [" c

. i4 f( r6 g( M' Y" p唔係好新既新更衣室