嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新更衣室

新更衣室

近排返早都會用巾 返到公司廁所先除
. c: H! |: z9 Y; N2 W8 {返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所 & r+ r% h4 q% `/ d1 M
呢個廁所0800之前都唔會有人去* D# k- |( D5 F5 ^1 b4 b
廁所附近一個cctv都冇
! L$ b5 Z6 d. `% t7 Q3 T所以我鐘意去呢個廁所) o9 g$ w4 v9 P' c, \; W
呢幾日先知附近有個更衣室
8 O/ `) F( ?" t0 I2 H6 L呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所一樣附近一個cctv都冇9 [. y- B5 f" J$ i
呢兩日我都去呢個更衣室(女更衣室)
) I% X! G0 m4 N. g0 }入到去見到好多底底同胸圍
! a% A& G* q: S1 v$ A: u因為我公司有啲舞蹈員
( }8 J% N* E% H9 j+ q9 @; Q可能佢地跳完之後 沖涼同埋洗佢哋啲胸圍同底底
2 F; b* i" `9 `0 C  N7 P我當然拎左佢哋啲底底同胸圍黎嗅6 ~  ^# P3 d, J/ x6 J0 }
之後用底底包著jj打飛機 最後射番係自己塊巾到4 D% ~1 |5 k3 f( s8 J- q
放番底底同胸圍係原位 之後就走人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上得山多終遇虎~  ]0 d* ?% \: o5 j: N. T
一失足成千古恨~) h5 z& F8 a3 k. N* Z0 Z
好自為之~
" x  O: L8 t9 U& L
% ^" d* a' Y" ~
奉勸大家請勿以身試法!!!8 b2 e3 W( Z4 D% s

3 e8 S/ C) ]; ]& F/ B[ 本帖最後由 adam5354 於 2018-4-15 16:29 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

勸樓主盡早收手9 a5 }$ |+ f: W- d
" r8 b7 [& |/ }" J2 u
被人發現左 監都有得你坐

有時呢啲所謂“運” 5 I/ }2 Y$ ^+ d  j) q" o6 U1 t+ c
唔好冒險呀……

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-15 16:00 發表   
. a. w3 `6 V( |8 k8 g; d近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 8 c3 J: Z; O8 H; q! L' n; t- Z; ?
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所 " i$ q; \5 p" p4 Q7 c7 S3 W
呢個廁所0800之前都唔會有人去
$ w' d# J8 X( e7 m; g廁所附近一個cctv都冇$ E$ V$ ^9 w3 [1 K& Y' ]
所以我鐘意去呢個廁所
3 v; O- B* ]6 f呢幾日先知附近有個更衣室: l1 r; Q7 B1 J! M" o
呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所 ...
( D9 w( ~/ i% t! c
5 N7 [- B8 [' u+ D: ?  w
好似有看過這個 post

點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-4-16 17:00 發表   
+ h" E/ ]7 E' h" Q4 I點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎
$ ]2 b& V- N* w" X$ \# s; N
8 Q, ^% Q. a% j1 S& g是啦是啦,唔知點解!

我直頭記得看過類似這個的 post...   

呃人post?

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   
3 `/ h' ^! G9 N2 _呃人post?
2 _0 x' U2 K& Y* D& J: c
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   
5 O& `( h4 \% V1 i) A呃人post?
5 I6 w( ^8 t8 ~/ D  t
我們也呃呃分分; r  ]$ R( e5 x; t3 p4 _- M3 f+ e' Q
不過這帖子令人有幻想 * d( F3 A/ p  v" U8 m$ ]' O

' f0 U. A9 O# f( z. G" L[ 本帖最後由 ·清雅· 於 2018-4-17 03:01 編輯 ]

重post,又作

諗起都好正

引用:
原帖由 suedemi 於 2018-4-17 00:22 發表   
) p& j! m5 S" x8 `7 w我直頭記得看過類似這個的 post...   
0 \- c+ x5 ~6 O5 i
$ q# ]' ?7 M2 q& C0 O' A唔係好新既新更衣室