嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新更衣室

新更衣室

近排返早都會用巾 返到公司廁所先除
9 P; \( K+ |; C$ p; j返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
0 d( W& ?* G+ k3 N. }呢個廁所0800之前都唔會有人去
5 G8 l7 A0 A5 }; u7 y! l廁所附近一個cctv都冇8 P: B3 c  s- E. w+ T* G0 n5 `
所以我鐘意去呢個廁所  e! V3 K8 A" c" l9 l3 ~
呢幾日先知附近有個更衣室
- H4 t0 f- Y" O8 W' ?呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所一樣附近一個cctv都冇3 i, `4 J7 o, k
呢兩日我都去呢個更衣室(女更衣室)
' r. T( m2 i6 q+ t1 T入到去見到好多底底同胸圍
) R2 S$ b, c6 h  W# ]" i7 W因為我公司有啲舞蹈員
- f- f) S. c) D4 Y& R8 ?可能佢地跳完之後 沖涼同埋洗佢哋啲胸圍同底底
, H0 A. s) m7 L, |5 t7 F我當然拎左佢哋啲底底同胸圍黎嗅
. X% x' E, @: z3 r* k之後用底底包著jj打飛機 最後射番係自己塊巾到! h) n5 H  |  W0 _3 ~1 X
放番底底同胸圍係原位 之後就走人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上得山多終遇虎~1 U1 j: j# Q' }0 w! S
一失足成千古恨~
( j3 H1 ]4 p" H: H好自為之~
; ~$ F* x- C1 y) N- y2 r2 M/ \" G
6 Y. T+ k- p: k0 v* g: _  J
奉勸大家請勿以身試法!!!5 W) ~8 N; p1 G" O; Z8 ~6 M

' j: |7 R; S1 W* M3 U[ 本帖最後由 adam5354 於 2018-4-15 16:29 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

勸樓主盡早收手4 e) E# L3 K1 s) M
$ P0 I, l  S: V: p, p- p
被人發現左 監都有得你坐

有時呢啲所謂“運”
0 c8 w- }. I8 O5 `, f唔好冒險呀……

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-15 16:00 發表   5 L8 N$ Y! |0 q& F/ @; X( W
近排返早都會用巾 返到公司廁所先除
) P* C0 h4 v3 p- A, G, b返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所 - D' P* {5 P" e+ g1 p+ e6 F
呢個廁所0800之前都唔會有人去
9 X0 W; o- s. H; o, p% {廁所附近一個cctv都冇7 d5 U  @  P* _( l1 C6 R+ d; Y# n
所以我鐘意去呢個廁所
! ^  V$ e. u/ l& V* q- Y& P' X呢幾日先知附近有個更衣室2 ~0 P9 W( M; i8 m+ U5 s$ Q; t
呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所 ...
- @8 h5 ]7 n- M+ Y" F
+ y4 U/ j7 [3 `好似有看過這個 post

點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-4-16 17:00 發表   7 t. [: R* i. j) r4 v" _4 E
點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎
3 ]* O2 V/ m: p2 j
: m% U5 {4 N$ w+ G* M7 d% c0 ?% G
是啦是啦,唔知點解!

我直頭記得看過類似這個的 post...   

呃人post?

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   
7 `6 Z5 n- G8 h$ X; C  g呃人post?
* i# Z3 a$ ^# f  X: u. {3 h5 U
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   
# W7 |1 v, Y6 o: \$ F4 K呃人post?
, c) X! d# G& y* ?5 p) I; H$ M+ D我們也呃呃分分" R; L& q. O3 G9 V3 W6 E0 O; w$ K
不過這帖子令人有幻想
3 ?2 x5 @3 t, z! p; }0 Q" v
7 u! b* ?3 i5 y) k. P[ 本帖最後由 ·清雅· 於 2018-4-17 03:01 編輯 ]

重post,又作

諗起都好正

引用:
原帖由 suedemi 於 2018-4-17 00:22 發表   
4 B/ i* l" Z- g1 ]# c1 Q" h我直頭記得看過類似這個的 post...   
4 ?* J& l9 T/ i& X% `+ ^. O

9 h, l- U6 p4 R% W8 C唔係好新既新更衣室