嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新更衣室

新更衣室

近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 8 f, }/ \1 x/ q$ V0 h' [
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
  I; M$ T: ?7 b( X6 \: O0 ]呢個廁所0800之前都唔會有人去+ E( }( P$ V. u; r$ ~  t: t6 {5 n
廁所附近一個cctv都冇" y6 K# h8 [- A5 _2 r: k( Z$ a) Q
所以我鐘意去呢個廁所0 N* a4 ~  Z: u; K
呢幾日先知附近有個更衣室
7 B) X# M: }& L7 f呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所一樣附近一個cctv都冇
0 ]. n9 g" z( L$ V+ d' _8 |2 x, ]6 x呢兩日我都去呢個更衣室(女更衣室)
: @4 ~2 Z! k& x! m' R入到去見到好多底底同胸圍
5 O  u3 I  Z4 Z: f- N+ B因為我公司有啲舞蹈員' t, b3 Z: S7 s7 [- z5 [6 P
可能佢地跳完之後 沖涼同埋洗佢哋啲胸圍同底底 & X) b1 _; K& I& N
我當然拎左佢哋啲底底同胸圍黎嗅/ a3 r0 V4 Y6 _& x. j" u: m2 u, m+ q
之後用底底包著jj打飛機 最後射番係自己塊巾到! o/ k) g5 N; ^3 l
放番底底同胸圍係原位 之後就走人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上得山多終遇虎~2 {& G+ k5 v* k: ^( V
一失足成千古恨~
2 x8 C8 Y+ w- t好自為之~

, E. d' o+ Q, @% G! Y9 G

9 S+ b$ g/ Y3 L4 k- q奉勸大家請勿以身試法!!!
- n1 V5 h, D! Y  i% K3 E
- d9 c: j* h' t$ ]5 c- n[ 本帖最後由 adam5354 於 2018-4-15 16:29 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

勸樓主盡早收手3 G5 ~* M. x" ~4 R( l# ?  K

8 q; C# U+ ~- D. G$ Y0 b被人發現左 監都有得你坐

有時呢啲所謂“運”
% Z8 t7 c3 p# c+ U唔好冒險呀……

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-15 16:00 發表   " R4 }+ x; z9 R9 r" J: _
近排返早都會用巾 返到公司廁所先除
5 ?! G( P# f6 z8 A6 E返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
$ ^: _2 Q& k/ B6 d/ Z呢個廁所0800之前都唔會有人去
% M/ J# C: I  k/ I廁所附近一個cctv都冇
6 _6 Q/ t# ]2 B& v( B所以我鐘意去呢個廁所
2 v" U, E: f6 l& b4 w1 J' }呢幾日先知附近有個更衣室
7 V# S- ?7 L7 r  Y- d呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所 ...
/ G. \5 _" ^, }! R7 g% T. p

2 Y" J" b* V( X, `- P: |2 x好似有看過這個 post

點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-4-16 17:00 發表   
8 Y# D- s. W# U點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎
7 X+ q+ `# R/ ^, |( K
# d% c% J! f; i- }7 Y# Y2 k" C- v
是啦是啦,唔知點解!

我直頭記得看過類似這個的 post...   

呃人post?

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   
1 y3 o5 [4 |7 Y- c呃人post?
+ F' {! @6 w/ [9 a% _9 R
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   
$ i, y9 m2 @- i' C. m呃人post?
& L8 }8 g% ~$ H我們也呃呃分分
* m, t! H5 t, V/ Q3 v* t不過這帖子令人有幻想
( @- z8 b6 f- ?
: F$ @) C, }1 O  s1 H( ?! \. N[ 本帖最後由 ·清雅· 於 2018-4-17 03:01 編輯 ]

重post,又作

諗起都好正

引用:
原帖由 suedemi 於 2018-4-17 00:22 發表   , w" z% Q, h* Q4 ~( [# C
我直頭記得看過類似這個的 post...   
; r5 G, d) p2 S9 p
3 Z1 c+ {* T" u: d5 g0 h唔係好新既新更衣室