嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新更衣室

新更衣室

近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 % i! R0 H  z* q7 ^& n2 d# Y
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所 1 P; _9 Z3 X9 U$ _! F9 E: X
呢個廁所0800之前都唔會有人去+ {! W3 s' W  f* j
廁所附近一個cctv都冇( r# s6 {2 D7 `0 ]' j
所以我鐘意去呢個廁所3 n- S8 o1 D: ~$ e! G
呢幾日先知附近有個更衣室
  u6 J' X5 s1 @0 Y4 E呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所一樣附近一個cctv都冇+ B, w8 ?6 c$ v) @' N
呢兩日我都去呢個更衣室(女更衣室)
  v: p( f  O3 }$ r5 B入到去見到好多底底同胸圍 7 i4 |, r! s- r
因為我公司有啲舞蹈員
7 x! N8 a' B4 _可能佢地跳完之後 沖涼同埋洗佢哋啲胸圍同底底
2 _# a1 t  B2 y5 u1 o( z+ I: u我當然拎左佢哋啲底底同胸圍黎嗅
3 v9 ]" P* U. D0 i: ]) `之後用底底包著jj打飛機 最後射番係自己塊巾到/ R3 V: f, A3 f7 [
放番底底同胸圍係原位 之後就走人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上得山多終遇虎~; ?& _- L& v4 C2 R1 K0 Z4 T$ ~" i5 H
一失足成千古恨~
: z4 d* f( ^$ _/ E/ s7 z1 i好自為之~

0 @7 A' ?/ e; V8 g: g
7 b9 N# r4 M& E" Y
奉勸大家請勿以身試法!!!9 T. q  x/ w; v. f+ h

! w. |) k. v  q0 w- \- c" y; Z& Y[ 本帖最後由 adam5354 於 2018-4-15 16:29 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

勸樓主盡早收手" d1 j, r7 P& `: F. k
7 `7 f, F# m- Q: O4 d2 X; J
被人發現左 監都有得你坐

有時呢啲所謂“運”
  j, [0 _9 }+ P唔好冒險呀……

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-15 16:00 發表   
2 v* T) b! o4 F2 f" m. p近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 . S" U) Z+ x  a- f" {1 P- O2 P8 x
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
* ^+ K2 x: `. \8 ~  s呢個廁所0800之前都唔會有人去
: r" b1 f" T+ O" Q: o1 x! j. O廁所附近一個cctv都冇2 Z' O: {; y5 F2 t
所以我鐘意去呢個廁所' k4 D6 {. z1 B/ p& p5 }* b, [
呢幾日先知附近有個更衣室- U4 |& I# Y. X. K* G0 m* e2 S
呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所 ...
3 I- i* C$ J! {9 N& W' ?1 ?3 I

. ], N7 u. k$ p# e! I* f好似有看過這個 post

點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-4-16 17:00 發表   
7 U- V' r/ f  ~- b0 R點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎
1 P. |8 W: S) C+ f. z' b' a
) A5 h" I3 ?4 `+ W& O
是啦是啦,唔知點解!

我直頭記得看過類似這個的 post...   

呃人post?

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   , w* E0 X* y  P' s& f7 o0 @
呃人post?
0 D9 J6 V$ z% X+ V; S* b) o! p9 Y
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   ) {) l0 R/ M) x
呃人post?
) k2 G( i" d9 q我們也呃呃分分, c/ b8 u* p2 b
不過這帖子令人有幻想 ; y4 y6 ^  u& K  e6 U& a6 x

R! Y/ y/ v' \6 y- B& h7 h[ 本帖最後由 ·清雅· 於 2018-4-17 03:01 編輯 ]

重post,又作

諗起都好正

引用:
原帖由 suedemi 於 2018-4-17 00:22 發表   
% }' Z& {* V- j: a+ F: n我直頭記得看過類似這個的 post...   
' Y$ [. a$ s3 S0 I) ?  K5 r9 b4 u3 k* r# @  c( B2 p7 D" g) _
唔係好新既新更衣室