嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新更衣室

新更衣室

近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 5 E( S6 B1 E* c6 Z. X7 l
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
. Z$ h' q/ o9 U% a  g% p% F呢個廁所0800之前都唔會有人去* `5 p3 a7 [6 T, `
廁所附近一個cctv都冇; h, A* P0 v* B/ _! t
所以我鐘意去呢個廁所9 J0 E! }9 q. ]9 F
呢幾日先知附近有個更衣室& C2 R7 x9 y- O/ U/ g
呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所一樣附近一個cctv都冇
  E2 @7 l! w2 I  m4 h6 Q呢兩日我都去呢個更衣室(女更衣室)) x* s' J( c2 {2 L! x) \
入到去見到好多底底同胸圍 0 `+ b. s+ p( O# ], B0 V
因為我公司有啲舞蹈員
  ]6 ~9 I3 z) @, q7 G可能佢地跳完之後 沖涼同埋洗佢哋啲胸圍同底底
! u. j/ P  q6 J9 T; P" z, h我當然拎左佢哋啲底底同胸圍黎嗅
5 R7 v; m4 k8 @之後用底底包著jj打飛機 最後射番係自己塊巾到
- q" @0 z, j5 a' Z! |放番底底同胸圍係原位 之後就走人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上得山多終遇虎~
8 J) O8 D" m- o: {一失足成千古恨~
/ b% D7 r; |! `0 @$ j好自為之~
  ?& a/ S+ _4 ~# a( V% |

5 m8 {& c: Y# P" i/ C+ l/ [) W6 q奉勸大家請勿以身試法!!!( G4 Q& w7 m/ ^: U' w" i2 W1 A
6 i$ L+ {2 A- Z; k+ Z6 F
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

勸樓主盡早收手
+ j/ E& ^3 V. w- _, r/ R6 ^4 o5 I3 X' v( }
被人發現左 監都有得你坐

有時呢啲所謂“運”
  S/ R% z" }# N. O唔好冒險呀……

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-15 16:00 發表   
  W8 f1 v9 n4 c近排返早都會用巾 返到公司廁所先除
1 E0 t% ~" b4 l* I返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
- E2 }2 @7 _8 ]3 t8 i+ D呢個廁所0800之前都唔會有人去
! ~- L% C. c, ?' Q廁所附近一個cctv都冇
1 q: q. x; D( b/ ?所以我鐘意去呢個廁所, S% ^+ G3 b5 F% q9 Q% [; |* o
呢幾日先知附近有個更衣室
" x) U2 P# Q, \2 L& n0 W) w呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所 ...
6 E" A* ?7 V- ^7 _$ f: Q5 i! j1 B# G4 J- l
好似有看過這個 post

點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-4-16 17:00 發表   
8 T: v9 S2 Y) O5 I; |; r0 w點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎
" c: l1 ~; ]- u$ p# K! y

& F3 v  _; ^+ \7 d$ x是啦是啦,唔知點解!

我直頭記得看過類似這個的 post...   

呃人post?

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   2 d7 k8 X* _: G" Y% C0 y
呃人post?
3 r1 h8 |1 g: J3 @0 |: H
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   
' }' q" R% B7 Y( N7 D6 w呃人post?
! A" Y8 Z$ S. `我們也呃呃分分& N" y& x: x& \
不過這帖子令人有幻想
% a1 t# b) G  \' |9 x8 z8 n% v: U: p1 ^0 X4 y& Y' R

重post,又作

諗起都好正

引用:
原帖由 suedemi 於 2018-4-17 00:22 發表   7 f: r% j, X, i# c& Y4 W7 K1 v* S2 v
我直頭記得看過類似這個的 post...   
! n2 Z4 j% a4 \, h( [9 w- x4 O

* r  N) D* \5 P) Z: d/ d! y" d% W唔係好新既新更衣室