嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新更衣室

新更衣室

近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 - a+ Z8 {" R% {9 ~! l
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
3 R! A9 a9 e( u5 p' p: ~呢個廁所0800之前都唔會有人去
( t7 c# `& O% x2 E" l廁所附近一個cctv都冇9 p: d: V7 `% J6 I- U) G: @
所以我鐘意去呢個廁所' e6 v/ G0 l- y/ M* i
呢幾日先知附近有個更衣室7 n! {' r- g  W9 Y& V& R: G! \
呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所一樣附近一個cctv都冇" u  ?( k( b: U! _  L; N
呢兩日我都去呢個更衣室(女更衣室)* Y- {& B7 T( A8 p  Z: |! c
入到去見到好多底底同胸圍 - d$ P) }4 _! u" t. G
因為我公司有啲舞蹈員' K7 z$ [( `2 T
可能佢地跳完之後 沖涼同埋洗佢哋啲胸圍同底底 * P3 r9 c0 T6 n; q
我當然拎左佢哋啲底底同胸圍黎嗅
9 A, a% g  a- S/ a* I4 c6 M之後用底底包著jj打飛機 最後射番係自己塊巾到
) p: m% d( `4 f放番底底同胸圍係原位 之後就走人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上得山多終遇虎~
  D0 f- W6 F2 Q6 t# U6 C2 g. i/ O一失足成千古恨~
6 n/ K: E+ L7 K好自為之~

5 K2 X' k! i" D* k% f' O9 q

! w' X3 o* o, N+ E9 I- `+ X/ V1 n" M奉勸大家請勿以身試法!!!
) H; p: O9 |5 p( L  Y) B, ?
' a( Y# e! {; ~; J+ ~[ 本帖最後由 adam5354 於 2018-4-15 16:29 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

勸樓主盡早收手
8 C/ @# t/ t1 _8 C9 q) f, P$ a; ^* N. q+ @! Q
被人發現左 監都有得你坐

有時呢啲所謂“運” 5 x( }$ P* v7 d
唔好冒險呀……

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-15 16:00 發表   / [3 D) i* Y  c0 h* P% f+ r
近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 1 A! u/ s5 X0 t! P( [
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所 9 e5 B2 m, E, O) U0 p" e3 Z
呢個廁所0800之前都唔會有人去+ F6 g2 D" a: P& W$ r9 V
廁所附近一個cctv都冇3 }. Q& Y# Q3 T  \5 P4 L( h! Z8 t
所以我鐘意去呢個廁所
  h' {; q0 l: p' M& v$ n/ U呢幾日先知附近有個更衣室
% d# q' W' Z' w1 U% w/ Y) R0 V呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所 ...
8 s6 u" o# b6 K
- v, u$ S! G; b. P2 H' \1 S# ]
好似有看過這個 post

點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-4-16 17:00 發表   
9 `6 f9 r  P  Q8 T" R點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎
( Z" T% C( t( o, l7 c* G- _! J: A) D5 h' }6 {
是啦是啦,唔知點解!

我直頭記得看過類似這個的 post...   

呃人post?

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   8 \" Q& c3 V7 S7 W) S" o
呃人post?
& S) R5 D& ]& e. o" Y
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表     h4 O6 P5 e1 O, Z5 f) T; y% v
呃人post?
# y% {4 u1 O% S6 w% p# k2 o% Q4 _
我們也呃呃分分# T; G8 v! \9 O0 ^( M2 ^
不過這帖子令人有幻想
) D/ S& F% T# @* G& J
4 _& L& h2 i1 s% A7 c[ 本帖最後由 ·清雅· 於 2018-4-17 03:01 編輯 ]

重post,又作

諗起都好正

引用:
原帖由 suedemi 於 2018-4-17 00:22 發表   
2 i* G- }# `5 R3 n4 B" n# l我直頭記得看過類似這個的 post...   
- F" I* G* ^( r4 }$ m
+ i/ T+ P; E  S7 U; F  `5 ^$ ]唔係好新既新更衣室